Lada frigorifica MIDEA HS-258CEN review

? MIDEA HS-258CEN
Lada frigorifica MIDEA HS-258CEN

Product Name: MIDEA HS-258CEN

Product Description: MIDEA HS-258CEN este o lada frigorifica cu volum de 198 litri si eficienta energetica A+.

Brand: Midea

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

MIDEA HS-258CEN este o lada frigorifica moderna, cu display digital si 4 roti pentru transport. Functia frigider, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de Midea.

Frigiderele si combinele frigorifice au spatii de congelare mai mici decat cele de refrigerare, care adesea sunt insuficiente, mai ales in cazul familiilor mai numeroase. Prin achizitia unui congelator sau a unei lazi frigorifice, veti putea avea un spatiu de congelare suficient pentru pastrarea carnii, a pestelui si a legumelor sau a deserturilor. Alegerea unui astfel de aparat frigorific se va face in functie de spatiul disponibil, de volumul necesar si de eficienta energetica sau de nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Midea cu recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Lada frigorifica MIDEA HS-258CEN

Lada frigorifica moderna

MIDEA HS-258CEN este o lada frigorifica cu design simplu alb si panou de control digital in partea inferioara dreapta. Lada are un maner ergonomic in partea centrala care permite deschiderea facila a acestuia si 4 roti care asigura transportul in diferite spatii interioare. Izolatia de calitate a lazii contribuie atat la un consum mai redus de energie cat si la un nivel mai redus al zgomotului.Dimensiunile lazii sunt de 94.5 x 85 x 52.3 cm iar volumul net este de 198 litri, putand fi instalata atat intr-o bucatarie mai spatioasa, cat si pe un hol sau intr-o camara. 

Compresor silentios

MIDEA HS-258CEN are un compresor silentios, nivelul zgomotului fiind de doar 40 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca o veti instala in apropierea spatiilor de odihna sau relaxare. Consumul energetic anual de 219 kWh este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 12 lei. In interiorul lazii exista un singur cos din plastic unde veti putea pastra deserturile, restul alimentelor trebuind pastrate in pungi sau caserole inchise pentru a evita schimbul de gusturi sau mirosuri. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

MIDEA HS-258CEN

Panou de control digital

Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru si foua butoane tactile pentru modificarea temperaturii sau activarea unor functii suplimentare. Aceste functii sunt racirea rapida sau functia frigider, care transforma spatiul de congelare intr-unul de refrigerare, in functie de necesitati. Capacitatea de congelare este de 9 Kg in 24 de ore iar in cazul unei functionari defectuoase veti fi atentionati de o alarma. 

Puncte tare

+ maner ergonomic

+ display digital

+ 4 roti pentru transport

+ nivel redus al zgomotului

+ functie frigider

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– setarea temperaturilor se face destul de greu

Concluzii

In concluzie, MIDEA HS-258CEN este o lada frigorifica moderna, cu display digital si 4 roti pentru transport. Functia frigider, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de Midea.