MIDEA MDRC280SLF34G, Lada Frigorifica, 198 litri, Clasa F – Pareri si Review

▷ MIDEA MDRC280SLF34G, Lada Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Lada frigorifica MIDEA MDRC280SLF34G

Product Name: MIDEA MDRC280SLF34G

Product Description: MIDEA MDRC280SLF34G este o lada frigorifica cu volum net de 198 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Lada are un nivel al zgomotului de 41 dB si dispune de functia frigider.

Brand: Midea

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Functii
  (4.2)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.2

Sumar

MIDEA MDRC280SLF34G este o lada frigorifica cu design modern si volum generos. Functia frigider, nivelul rezonabil al zgomotului si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de compania chineza Midea.

Pros

+ design elegant;

+ roti de transport;

+ functie frigider;

+ izolatie de calitate;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– lipsa unui sistem de iluminare;

– eficienta energetica incadrata in clasa F.

» Nu ratati reducerile de pana la 40% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Lazile frigorifice ofera o solutie excelenta pentru suplimentarea spatiului de congelare al frigiderului sau al combinei frigorifice. Aceste aparate frigorifice asigura conditii optime de pastrare a alimentelor congelate o perioada lunga, de pana la 12 luni. In plus, modelele mai performante, permit transformarea spatiului de congelare intr-unul frigorific, in functie de necesitati. MIDEA MDRC280SLF34G este o astfel de lada frigorifica de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Lada frigorifica MIDEA MDRC280SLF34G

MIDEA MDRC280SLF34G – design, volum si dimensiuni

MIDEA MDRC280SLF34G are un design interesant, cu o carcasa bej si maner si panou de control maro inchis. Manerul larg permite deschiderea facila a capacului, iar balamalele asigura mentinerea acestuia in pozitie verticala. Lada este dotata cu roti pentru transport, astfel ca este usor de mutat dintr-un spatiu in altul. 

Acest model are un volum de 198 litri, aproape dubul in comparatie cu cel al unei combine frigorifice standard. Dimensiunile combinei sunt de 81.2 x 56.2 x 85 cm, astfel ca nu va trebui sa ii alocati un spatiu foarte mare. Alte lazi frigorifice pe care le-am analizat sunt: Liebherr GT 3032 sau MIDEA HS-258CEN.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica MIDEA MDRC280SLF34G

MIDEA MDRC280SLF34G are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa F, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este de 250 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 19 lei. Nivelul zgomotului este de 41 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cele ale modelelor de generatie mai veche.

Din pacate, acest model nu dispune de un sistem de iluminare, care ar fi fost util pentru spatiile mai intunecate. Izolatia lazii este de calitate, asigurand pastrarea unei temperaturi constante chiar si in cazul unor fluctuatii exterioare de temperatura. 

Panou de control si garantie

MIDEA MDRC280SLF34G

Panoul de control contine un selector mecanic care permite ajustarea facila a temperaturii, sau activarea functiei frigider, pentru pastrarea alimentelor proaspete. In interior exista doua cosuri unde veti putea pastra inghetata sau alte deserturi, celelalte alimente trebuind pastrate in caserole sau pungi ermetice pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri.

Autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 30 de ore. Aceasta lada frigorifica beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ roti de transport;

+ functie frigider;

+ izolatie de calitate;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– lipsa unui sistem de iluminare;

– eficienta energetica incadrata in clasa F.

Concluzii

In concluzie, MIDEA MDRC280SLF34G este o lada frigorifica cu design modern si volum generos. Functia frigider, nivelul rezonabil al zgomotului si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de compania chineza Midea.

button-3