Lada frigorifica Whirlpool WHE31352 FO review

  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Whirlpool WHE31352 FO este o lada frigorifica moderna cu un volum spatios si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile utilizate si sistemul bun de iluminare sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice premium produse de Whirlpool. 

Daca doriti sa va bucurati de legumele si fructele din gradina si in timpul iernii dar congelatorul are un volum prea mic, atunci aveti nevoie de o lada frigorifica. Aceste aparate electrocasnice ofera spatii largi de depozitare unde veti putea pastra in conditii optime atat carne si peste cat si legume, fructe, aluaturi sau deserturi. Daca lazile frigorifice mai ieftine au functii de baza si un consum mai ridicat de energie, modelele din gama premium utilizeaza tehnologii moderne care le imbunatatesc considerabil eficienta energetica. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica de ultima generatie care este produsa de Whirlpool.

Lada frigorifica Whirlpool WHE31352 FO

Lada frigorifica moderna

Whirlpool WHE31352 FO este o lada frigorifica din gama high-end, cu un design simplu de culoare alba si un maner exterior in partea din fata a capacului. Acest model are dimensiuni de 118 x 91.6 x 42.1 cm si un volum generos de 311 litri, fiind potrivita pentru familiile mai mari sau chiar pentru micile magazine care au in oferta diferite tipuri de produse congelate. Capacul se deschide usor si ramane fixat in pozitie verticala iar incuietoarea cu care este prevazut poate fi utila in cazul in care spatiul de depozitare nu este securizat.

Silentiozitate si consum redus

Whirlpool WHE31352 FO are un consum anual de energie de 218 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 12 lei. Un alt avantaj al acestui model este nivelul zgomotului de doar 42 dB, o valoare destul de mica daca luam in considerare volumul generos al lazii frigorifice.

In interior se gasesc trei cosuri metalice unde veti putea pastra deserturile si alte cutii mai mici, celelalte alimente trebuind pastrate in caserole sau pungi sigilate pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Sistemul de iluminare ofera o vizibilitate buna chiar daca lada este depozitata intr-un spatiu mai intunecos.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool WHE31352 FO

Functii si tehnologii

Panoul de control electronic are butoane pentru setarea temperaturii si a functiei de congelare rapida si un led care va va instiinta daca intervina o problema de functionare.

Asa cum reiese si din denumire, acest model beneficiaza de tehnologia al 6-lea simt care monitorizeaza automat temperatura interioara, diminuand-o atunci cand este cazul pentru a scadea consumul de energie. O alta tehnologie utila este Stop Frost care previne formarea ghetii in interior, lada trebuind sa fie dezghetata mult mai rar. In plus, functia de congelare rapida va ajuta sa impiedicati alterarea alimentelor prin utilizarea temperaturii celei mai scazute o anumita perioada de timp. Capacitatea de congelare de 20 Kg in 24 de ore este una destul de buna, iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la o temperatura scazuta pana la 45 de ore.

Puncte tari

+ panou de control electronic

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ capac cu deschidere facila

+ tehnologiil e al 6-lea sim si Stop Frost

+ functie congelare rapida

Puncte slabe

– pretul este in concordanta cu specificatiile

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WHE31352 FO este o lada frigorifica moderna cu un volum spatios si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile utilizate si sistemul bun de iluminare sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice premium produse de Whirlpool.