Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO review

Whirlpool WHM3111 FO
  • Consum
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.3

Sumar

Whirlpool WHM3111 FO este o lada frigorifica cu design clasic, volum generos si nivel scazut al zgomotului. Tehnologiile moderne, functia de congelare rapida si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Whirlpool.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Lazile frigorifice ofera spatii generoase pentru depozitarea alimentelor congelate pentru o perioada de timp de pana la un an. Un astfel de aparat frigorific este ideal pentru pastrarea carnii si a preparatelor din carne, a pestelui, a legumelor si fructelor sau chiar a aluaturilor sau a altor deserturi. Alegerea unei lazi frigorifice va trebui sa fie facuta atat in functie de volum si dimensiuni cat si de consumul energetic, care este similar cu cel al unui frigider sau al unei combine frigorifice. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica cu specificatii bune care este produsa de Whirlpool.

Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO

Lada frigorifica cu design clasic

Whirlpool WHM3111 FO este o lada frigorifica cu design simplu de culoare alba, cu un maner ergonomic in partea centrala a capacului. Lada este prevazuta cu un sistem contra-echilibrat care sustine capacul atunci cand este deschis si permite deschiderea si inchiderea facila a acestuia. Acest model dispune de un sistem de inchidere cu cheie, putand fi folosit si de catre micile magazine care comercializeaza produse congelate. Dimensiunile lazii sunt de 118 x 91.6 x 69.8 cm iar volumul net este de 311 litri, fiind ideala pentru familiile care doresc sa pastreze pentru iarna alimente din productia proprie.

Nivel redus al zgomotului

Whirlpool WHM3111 FO are un nivel al zgomotului de doar 42 dB, nefiind deranjant chiar daca lada este amplasata in spatii din apropierea dormitoarelor. Compresorul lazii are un consum energetic anual de 278 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 23 de lei. In interiorul lazii se gasesc 3 cosuri metalice in care veti putea pastra cutiile si pungile mai mici, restul alimentelor trebuind depozitate in partea inferioara in caserole sau pungi sigilate pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Pe capacul lazii se afla un sistem de iluminare care permite gasirea facila a alimentelor depozitate chiar daca incaperea este mai intunecoasa. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool WHM3111 FO

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea temperaturii interioare si doua indicatoare luminoase care va vor instiinta daca lada functioneaza corect sau intampina unele defectiuni. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 20 Kg iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima pana la 45 de ore. Acest model dispune de o functie de congelare rapida pentru alimentele perisabile introduse recent 

Puncte tari

+ volum generos

+ sistem de inchidere cu cheie

+ 3 cosuri metalice

+ panou de control electronic

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii moderne

+ functie de congelare rapida

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WHM3111 FO este o lada frigorifica cu design clasic, volum generos si nivel scazut al zgomotului. Tehnologiile moderne, functia de congelare rapida si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Whirlpool.

Manual Whirlpool WHM3111 FO