Lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1 pareri si review

? Zanussi ZCAN26FW1 - Clasa A+, 254 litri, 42 dB, panou electronic de control
Lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1

Product Name: Zanussi ZCAN26FW1

Product Description: Zanussi ZCAN26FW1 este o lada frigorifica cu volum de 254 litri depozitarea facandu-se in cosuri suprapuse. Lada are sistem de iluminare, roti pentru transport si un maner frontal ergonomic.

Brand: Zanussi

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.1

Sumar

Zanussi ZCAN26FW1 este o lada frigorifica cu design clasic si panou de control electronic. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse din portofoliul Zanussi. 

Pros

+ design simplu

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de iluminare cu led

+ panou de control electronic

+ functie de racire rapida

+ raport bun intre calitate si pret in aceasta perioada

Cons

– decongelare manuala

– eficienta energetica doar A+

Depozitarea alimentelor pe o perioada mai lunga de timp se poate face in aparate frigorifice care dispun de spatii generoase de congelare precum lazi frigorifice sau congelatoare. Aceste aparate asigura conditii optime de pastrare a carnii si preparatelor din carne, a pestelui, fructelor, legumelor sau deserturilor o perioadace poate sa depaseasca 12 luni. Cele mai importante specificatii ale unei lazi frigorifice sunt volumul, dimensiunile si eficienta energetica. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica compacta care este produsa de Zanussi.

Lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1

Lada frigorifica cu design clasic

Zanussi ZCAN26FW1 este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba si un panou de control electronic de control. Lada are un maner ergonomic care permite deschiderea facila a capacului si 4 roti care permit transportarea facila a lazii dintr-o incapere in alta. Aceasta lada are dimensiuni de 96 x 84.5 x 70 cm si un volum net de 254 litri, similar cu cel al unui frigider mai compact. 

Eficienta energetica A+

Compresorul lazii frigorifice Zanussi ZCAN26FW1 are un consum energetic anual de 249 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de functionare fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 42 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca lada se afla in apropierea dormitoarelor. Din pacate, pentru a asigura functionarea corecta a lazii va trebui sa o dencongelati manual la perioade regulate de timp. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Zanussi ZCAN26FW1

Panou de control electronic

Panoul de control electronic contine butoane tactile (pemit setarea temperaturii interioare sau acivarea functiei de congelare rapida) si leduri (care va instiinteaza de functionarea corecta a lazii). La interior, pe capact exista un sistem de iluminare cu led care asigura un nivel bun de vizibilitate chiar daca lada este amplasata intr-un spaiu mai intunecat. Depozitarea alimentelor se face in cosuri suprapuse, insa pentru a evita schimbul de gusturi este indicata pastrarea in pungi sau caserole. Capacitatea de congelare este de 21 Kg in 24 de ore iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la o temperatura scazuta cel mult 36 de ore. 

Puncte tari

+ design simplu

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de iluminare cu led

+ panou de control electronic

+ functie de racire rapida

+ raport bun intre calitate si pret in aceasta perioada

Puncte slabe

– decongelare manuala

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Zanussi ZCAN26FW1 este o lada frigorifica cu design clasic si panou de control electronic. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse din portofoliul Zanussi. 

Manual de utilizare Zanussi ZCAN26FW1