Arctic APL61224XLW3, Masina de spalat rufe, 6 Kg, Clasa D, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Arctic APL61224XLW3 Masina de spalat rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Arctic APL61224XLW3

Product Name: Arctic APL61224XLW3

Product Description: Arctic APL61224XLW3 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 6 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Arctic

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Sumar

Arctic APL61224XLW3 este o masina de spalat rufe cu design simplu si capacitate redusa de incarcare. Gama variata de programe, sistemele si functiile moderne si garantiile extinse oferite de Arctic fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

Pros

+ design interesant;

+ gama variata de programe;

+ optiune Rapid+;

+ sisteme si functii moderne;

+ garantii extinse pentru produs si motor;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– exita doar 4 trepte de centrifugare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Pretul masinilor de spalat rufe a crescut in ultimele luni, insa inca exista modele care pot fi achizitionate la un pret mai accesibil. De exemplu, masinile de spalat rufe comercializate sub brandul autohton Arctic, sunt mai ieftine insa ofera un raport bun intre calitate si pret. Cele mai noi modele de masini de spalat rufe produse de Arctic au un design modern si dispun de motoare cu o eficienta energetica buna. Arctic APL61224XLW3 este o astfel de masina de spalat rufe, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Masina de spalat rufe Arctic APL61224XLW3

Arctic APL61224XLW3 – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Arctic APL61224XLW3 are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou cu rama argintie. Lateralele masinii au un design box in box care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii si stoarcerii. Cuva are un contur unic care impreuna cu paletele, creaza o miscare fluida a rufelor, protejand chiar si cele mai delicate tesaturi. Acest model are o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind potrivit pentru persoanele care locuiesc singure, sau pentru familiile fara copii. 

Desi are o capacitate mai redusa, acest model nu este unul slim, dimensiunile fiind de 60 x 60 x 84 cm. Alte modele de masini de spalat rufe cu preturi mai mici pe care le-am analizat recent sunt: Heinner HWM-M7014E+++ sau Arctic APL71015XLW1.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Arctic APL61224XLW3

Arctic APL61224XLW3 are un motor Silent Inverter cu eficienta energetica incadrat in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de 0.64 kWh si 43 litri de apa si dureaza 3 ore si 17 minute. Viteza de stoarcere poate fi setata in doar 4 trepte, intre 600 si 12000 de rotatii pe minut, eficienta la centrifugare fiind incadrata in clasa B. Nivelul zgomotului poate atinge 74 dB in cazul centrifugarii, o valoare mai redusa in comparatie cu cele ale modelelor de generatie mai veche. 

Panou de control, programe si functii

Arctic APL61224XLW3

Panoul de control are o organizare clasica, cu un selector rotativ in partea centrala si un display digital cu afisaj rosu in cea dreapta. In ceea ce priveste ciclurile de spalare, acest model dispune de 15 optiuni: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Spalare rapida, Mixte, Lana, Materiale delicate, Camasi, Geci cu puf, Antialergic+, Anti-pete, Articole iarna, Jeans, Clatire si Stoarcere si evacuare. Functiile optionale includ prespalarea, clatirea suplimentara, antisifonarea si blocarea accesului copiilor la meniu. Aveti de asenea la dispozitie functia Rapid+ care poate reduce durata de spalare a programelor la jumatate. 

Sisteme si garantie

Fiind lansata recent, aceasta masina de spalat rufe dispune de mai multe thenologii si sisteme moderne precum: sistem electronic de control al balansului (diminueaza vibratiilor si zgomotului din timpul stoarcerii rufelor) sau sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa (ajusteaza automat consumul de apa in functie de cantitatea de rufe introduse in masina). Garantia de care beneficiaza acest model este una extinsa de 5 ani, iar motorul silent inverter este garantat o perioada de 10 ani. 

Puncte tari

+ design interesant;

+ gama variata de programe;

+ optiune Rapid+;

+ sisteme si functii moderne;

+ garantii extinse pentru produs si motor;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– exita doar 4 trepte de centrifugare.

Concluzii

In concluzie, Arctic APL61224XLW3 este o masina de spalat rufe cu design simplu si capacitate redusa de incarcare. Gama variata de programe, sistemele si functiile moderne si garantiile extinse oferite de Arctic fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

button-3