Arctic APL71024XLW3, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa D, 1000 RPM – Pareri si Review

▷Arctic APL71024XLW3 Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3

Product Name: Arctic APL71024XLW3

Product Description: Arctic APL71024XLW3 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1000 RPM.

Brand: Arctic

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.4

Sumar

Arctic APL71024XLW3 este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Nivelul redus al zgomotului, sistemele si tehnologiile moderne si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Arctic.

Pros

+ design actual;

+ 15 cicluri de spalare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ functii si tehnologii moderne;

+ raport bun calitate/pret;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– viteza redusa de centrifugare;

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe Arctic au preturi mai accesibile, adresandu-se clientilor cu venituri mai mici. Totusi cele mai noi modele de masini de spalat rufe produse de Arctic au un design modern si specificatii tehnice bune. In plus, aceste masini dispun de tehnologii si functii moderne, care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Arctic APL71024XLW3 este o astfel de masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3

Arctic APL71024XLW3 – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3 are un design actual, cu o carcasa alba si hublou cu rama argintie si sticla transparenta. Peretii laterali ai masinii au un design box in box, care contribuie la reducerea vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Usa se deschide la un unghi larg de 170 de grade, care faciliteaza incarcarea si descarcarea facila a rufelor. Cuva are un contur unic Aqua Surf si impreuna cu forma paletelor asigura miscarea fluida a rufelor in timpul spalarii. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile din 2-3 persoane.

O capacitate mai redusa inseamna si dimensiuni mai compacte (60 x 49 x 88 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-o baie mai ingusta. Alte modele de masini de spalat rufe cu preturi accesibile pe care le-am analizat recent sunt: Arctic APL61224XLW3 (6 Kg, clasa D) sau Star-Light WMV-814D (8 Kg, clasa D).

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eficienta energetica Arctic APL71024XLW3

Arctic APL71024XLW3 are un motor Silent Inverter, care este atat fiabil cat si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de doar 0.69 kWh. Consumul de apa de 40 litri este de asemenea destul de redus, iar durata unui program este de 3 ore si 27 minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in doar 4 trepte intre 400 si 1000 de rotatii pe minut. Nivelul maxim al zgomotului este de 72 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele din clase superioare de pret. 

Panou de control, programe si functii

Arctic APL71024XLW3

Panoul de control contine un disc mecanic pentru alegerea programului de spalare si un display digital cu afisaj rosu si butoane pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 15 programe de spalare: Bumbac, Eco 40-60, Spalare rapida (14 minute), Mixt, Lana, Materiale Delicate, Camasi, Geci cu puf, Antialergic+, Anti-Pete, Articole Iarna, Jeans, Clatire si Stoarcere si evacuare. Functiile optionale includ clatirea suplimentara, pornirea intarziata intr-un interval maxim de 19 ore sau adaugarea articolelor in primele 5 minute ale ciclului de spalare. 

Sisteme, tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum:

ExtraSteam – utilizeaza aburul fierbinte pentru inmuierea murdariei si prevenirea formarii cutelor;

Sistem electronic de control al balansului – asigura distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminuand vibratiile si zgomotul;

Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa – ajusteaza automat consumul de apa in functie de cantitatea si tipul rufelor spalate.

Garantia de care beneficiaza aceasta masina de spalat este cea standard (24 luni), insa motorul Silent Inverter are o garantie extinsa de 10 ani.

Puncte tari

+ design actual;

+ 15 cicluri de spalare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ functii si tehnologii moderne;

+ raport bun calitate/pret;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– viteza redusa de centrifugare;

Concluzii

Concluzionand, Arctic APL71024XLW3 este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Nivelul redus al zgomotului, sistemele si tehnologiile moderne si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Arctic.

button-3