Masina de spalat rufe Arctic APL81013XLW3 pareri si review

đŸ„‡ Arctic APL81013XLW3 - 8 Kg, clasa A+++, 15 programe, 55/72 dB, ExtraSteam
Masina de spalat rufe Arctic APL81013XLW3

Product Name: Arctic APL81013XLW3

Product Description: Arctic APL81013XLW3 este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 15 cicluri de spalare, de tehnologia ExtraSteam cu abur si de functii si optiuni utile.

Brand: Arctic

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Arctic APL81013XLW3 este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta si capacitate generoasa de incarcare. Tehnologia ExtraSteam, gama variata de programe si optiunile suplimentare utile completeaza specificatiile bune ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Arctic. 

Pros

+ capacitate generoasa de incarcare

+ motor silent inverter

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologie ExtraSteam

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni utile

Cons

– panou de control mecanic

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

Masina de spalat rufe are unul dintre cele mai mari consumuri de energie dintre toate aparatele electrocasnice din casa, de aceea este important sa alegeti un model cu o eficienta energetica cat mai buna. In functie de numarul de persoane din casa si de spatiul disponibil, veti putea opta pentru o masina slim, cu o capacitate de incarcare mai mica si una cu dimensiuni mai mari cu o capacitate de incarcare mai generoasa. Alte specificatii importante sunt viteza maxima de centrifugare, nivelul zgomotului, numarul de programe si functiile sau optiunile disponibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu o eficienta energetica excelenta care este produsa de Arctic.

Masina de spalat rufe Arctic APL81013XLW3

Masina de spalat cu dimensiuni standard

Masina de spalat Arctic APL81013XLW3 are un design simplu de culoare alba iar hubloul are rama gri si sticla transparenta. Hubloul are directia de deschidere spre stanga si un diametru de 34 cm care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor sau a altor articole mai voluminoase. Acest model are dimensiuni standard (60 x 55 x 84 cm) si o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor economic si silentios

Arctic APL81013XLW3 are un motor silent inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul energetic estimativ anual de 175 kWh avand un cost lunar de aproximativ 9 lei. Consumul anual de apa de 9.239 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitatea generoasa de incarcare a masinii. Nivelul zgomotului variaza intre 55 dB pentru spalare si 72 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. Viteza de stoarcere poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1000 de rotatii pe minut in functie de tipul tesaturilor spalate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Arctic APL81013XLW3

15 cicluri de spalare

Panoul de control mecanic are un meniu intuitiv, selectorul rotativ permitand alegerea ciclului de spalare iar cele 3 butoane modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Cele 15 cicluri de spalare includ optiuni in functie de tipul tesaturii si al temperaturii (bumbac 20, 40, 60 si 90 de grade, sintetice 20 si 40 grade, lana 40 de grade) sau al articolului (camasi, geci cu puf). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 30 de minute, potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe putin murdare. Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este ExtraSteam care utilizeaza aburul fierbinte pentru muierea petelor si pentru prevenirea formarii cutelor. Dintre optiunile suplimentare amintim blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore sau curatarea cuvei cu abur pentru eliminarea mirosurilor neplacute. 

Puncte tari

+ capacitate generoasa de incarcare

+ motor silent inverter

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologie ExtraSteam

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– panou de control mecanic

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

Concluzii

In concluzie, Arctic APL81013XLW3 este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta si capacitate generoasa de incarcare. Tehnologia ExtraSteam, gama variata de programe si optiunile suplimentare utile completeaza specificatiile bune ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Arctic. 

Tags: