Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213 review

 • Eficienta
  (5)
 • Functii si tehnologii
  (5)
 • Pret
  (4.7)
4.9

Sumar

Daewoo DWC-PD1213 este o masina de spalat rufe cu uscator din categoria premium cu un design exclusivist si o eficienta excelenta la spalare si uscare. Capacitate mare de incarcare pentru spalare si uscare, consumul redus de energie si tehnologiile moderne folosite de acest model sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat care este fabricata de Daewoo in Korea.

Masinile de spalat cu uscator reprezinta cea mai rapida solutie de spalare si calcare a hainelor care vor putea fi purtate imediat ce le spalati. Modelele premium vor avea o eficienta energetica ridicata atat pentru spalare cat si pentru centrifugare si vor folosi tehnologii moderne pentru reducerea zgomotului si a vibratiilor. In plus, meniul va avea programe speciale pentru diferite tipuri de tesaturi atat pentru spalare cat si pentru centrifugare, astfel ca rufele nu vor fi sifonate dupa spalare. In continuare va prezenta o masina de spalat rufe cu uscator premium care este fabricata de compania sud-coreeana Daewoo.

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213

Masina de spalat rufe cu uscator high-end

Daewoo DWC-PD1213 este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design extrem de elegant de culoare argintie si meniu inclinat in partea superioara. In plus, acest model are dispensere separate pentru detergentul lichid, cel pudra dar si pentru balsam care vor putea fi curatate cu usurinta deoarece sunt detasabile. Aceste dispensere sunt situatea in partea superioara a masinii de spalat, astfel ca vor fi mult mai usor de folosit.

Masina de spalat are o capacitate de 12 Kg pentru spalare si 8 Kg pentru uscare si dimensiuni de 76.7 x 63 x 98.6 cm, astfel ca va trebui sa aveti un spatiu mai larg pentru instalare. Hubloul are o deschidere standard spre stanga si un diametru de 55.6 cm ceea ce inseamna ca veti putea sa incarcati usor chiar si hainele mai voluminoase sau lenjeriile si perdelele de mari dimensiuni.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Daewoo DWC-PD1213 pareri

Consum redus si eficienta

Consumul anual pentru spalare este de 120 kWh si este incadrat in clasa de eficienta energetica A, in aceeasi clasa fiind incadrate si eficienta energetica pentru spalare si pentru centrifugare. Consumul anual de energie pentru 200 de cicluri spalare si uscare este de 1632 kWh, ceea ce inseamna ca un cost lunar cu energie electrica de aproximativ 89 de lei.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, insa pentru tesaturile mai sensibile veti avea la dispozitie viteze mai reduse de 400, 800 sau 1000 de rotatii pe minut. Nivelurile de zgomot pentru spalare (69 dB) si centrifugare  (77 dB) sunt destul de ridicate dar comparabile cu cele ale altor modele de masini de spalat cu uscator cu specificatii similare.

Meniu si programe

Panoul de control putin inclinat este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un afisaj cu led si 14 butoane mai mici pentru pornire/oprire, setarea temperaturii de spalare, a vitezei de centrifugare, a modului de clatire si a celui de uscare. Daewoo DWC-PD1213 are 14 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, sintetice, lana, intensiv dar si un program rapid cu o durata de 15 minute. Exista si un program de spalare si uscare rapida cu durata de o ora pe care il veti putea utiliza atunci cand aveti nevoie urgenta de un tricou, o bluza sau un pulover.

Unul din cele mai interesante programe este Air Refresh prin care puteti reimprospata si elimina mirosurile din haine putin purtate doar cu ajutorul aerului cald.  Un alt program util este cel de adaugare a hainelor dupa pornirea programului de spalat in cazul in care ati uitat sa puneti un tricou sau o camasa.

Daewoo DWC-PD1213

Functii si tehnologii

Fiind un model premium, DWC-PD1213 are numeroase functii si tehnologii moderne cele mai importante dintre acestea fiind:

 • Spalare cu bule de aer – bulele de aer vor indeparta mai usor petele si murdaria protejand in acelasi timp tesaturile impotriva frecarii excesive
 • CleanJet Shower – foloseste duza cu 3 jeturi pentru a clati mai eficient hainele reducand astfel timpul de prespalare si clatire dar si consumul de energie
 • Noise Vibration Control – reduce vibratiile si zgomotul cu ajutorul unui amortizor inovativ
 • Functia Memory – veti putea sa memorati programele utilizate mai des si personalizarile pe care le-ati facut

Puncte tari

+ design modern si elegant

+ consum redus de energie

+ capacitate buna pentru spalare si uscare

+ programe eficiente

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este in concordanta cu designul si specificatiile premium 

Concluzii

In concluzie, Daewoo DWC-PD1213 este o masina de spalat rufe cu uscator din categoria premium cu un design exclusivist si o eficienta excelenta la spalare si uscare. Capacitate mare de incarcare pentru spalare si uscare, consumul redus de energie si tehnologiile moderne folosite de acest model sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat care este fabricata de Daewoo in Korea.