Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P review

Daewoo DWD-8T1221P
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si optiuni
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Daewoo DWD-8T1221P este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest model o alegere excelenta pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont in alegerea unei masini de spalat rufe este capacitatea de incarcare, modelele mai compacte cu capacitate de 5-6 Kg fiind potrivite pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii iar cele de 8-9 Kg familiilor formate din cel putin 4 persoane. Pe langa dimensiuni si capacitate va trebui sa luati in considerare si cateva specificatii tehnice precum consumul energetic si cel de apa, nivelul zgomotului sau viteza maxima de centrifugare. In plus, utilizarea unor tehnologii moderne va eficientiza consumul si va reduce timpul mediu al ciclurilor de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu capacitate mai mare de incarcare si specificatii bune care este produsa de compania sud-coreeana Daewoo.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P

Masina de spalat rufe cu capacitate generoasa

Daewoo DWD-8T1221P este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba si hublou supradimensionat din sticla de culoare neagra. Hubloul are deschidere spre dreapta si un diametru de 30 cm care permite incarcarea rapida a rufelor mai voluminoase sau a lenjeriilor si paturilor mai mari. Acest model are dimensiuni de 56 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8.5 Kg, fiind ideala pentru familiile care au cel putin doi copii. 

Eficienta energetica excelenta

Daewoo DWD-8T1221P are un motor cu eficienta energetica excelenta, consumul anual de energie fiind incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi ajustata in 5 trepte in functie de tipul tesaturilor, rufele avand un nivel destul de scazut de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare are o valoare rezonabila de 65 dB daca tinem cont de capacitatea mare de incarcare al acestui model, insa zgomotul de centrifugare poate ajunge pana la 78 dB, fiind deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Daewoo DWD-8T1221P

Gama variata de programe

Panoul de control are un display digital mare sub care se afla 5 butoane care permit modificarea unor setari sau activarea unor functii suplimentare, selectarea ciclului de spalare facandu-se cu ajutorul butonului rotativ din partea centrala. Acest model dispune de 16 programe de spalare pentru anumite tesaturi precum lana, bumbac, sintetic sau delicate dar si pentru anumite tipuri de haine sau pentru asternuturi. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu o durata de doar 15 minute care este potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe. Optiunile suplimentare includ blocarea accesului copiilor la meniu sau startul intarziat intr-un interval cuprins intre 3 si 24 de ore in pasi de cate o ora. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ 16 programe de spalare

+ consum foarte redus de energie

+ viteza mare de centrifugare

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ functii utile

Puncte slabe

zgomotul de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Daewoo DWD-8T1221P este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest model o alegere excelenta pentru familiile formate din 4-5 persoane.