Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1227P review

Daewoo DWD-8T1227P 
  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.7

Sumar

Daewoo DWD-8T1227P  este o masina de spalat cu design elegant, capacitate generoasa de incarcare si consum foarte redus de energie. Display-ul digital, gama variata de programe si nivelul rezonabil al zgomotului de spalare sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Daewoo.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Un apartament recent renovat sau amenajat necesita si aparate electrocasnice care sa se potriveasca cu designul interior din bucatarie, hol sau baie. O amenajare moderna va necesita aparate electrocasnice cu un design mai deosebit, cu finisaje din inox, display-uri digitale si elemente cromate. O masina de spalat rufe eleganta poate sa aiba o culoare gri sau argintie, un hublou de mari dimensiuni din sticla inchisa la culoare si un display digital cu afisaj monocolor. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe moderna care este produsa de compania sud-coreeana Daewoo. 

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1227P

Masina de splat rufe eleganta

Daewoo DWD-8T1227P este o masina de spalat rufe cu design argintiu elegant si un hublou supradimensionat din sticla de culoare neagra. Deschiderea hubloului se face spre stanga iar diametrul este suficient de larg pentru a permite incarcarea facila a rufelor, lenjeriilor sau perdelelor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 56 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8.5 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Consum redus de energie si apa

Motorul masinii de spalat Daewoo DWD-8T1227P  este unul foarte economic, consumul energetic anual fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++. Cosnumul anual de apa este de asemenea unul destul de redus, la fel ca si nivelul zgomotului de spalare care are o valoare de 65 dB. Zgomotul de centrifugare la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este de 78 dB, astfel ca nu este indicat sa spalati rufele la ore nepotrivite. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Daewoo DWD-8T1227P

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un display digital cu afisaj alb sub care se afla 5 butoane care permit pornirea/oprirea si modificarea unor optiuni. Masina dispune de 16 cicluri de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi (lana, matase, sintetice, bumbac sau delicate) dar si pentru echipamentul sportiv, camasi sau lenjerii. In plus aveti la dispozitie si un program rapid cu o durata de doar 15 minute care permite insa spalarea unei cantitati reduse de rufe. Optiunile suplimentare includ pornirea intarzitata intr-un interval cuprins intre 3 si 24 de ore sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design argintiu modern

+ display digital monocolor

+ capacitate mare de incarcare

+ consum foarte redus de energie

+ 16 programe de spalare

+ functie de pornire intarziata

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Daewoo DWD-8T1227P  este o masina de spalat cu design elegant, capacitate generoasa de incarcare si consum foarte redus de energie. Display-ul digital, gama variata de programe si nivelul rezonabil al zgomotului de spalare sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Daewoo.