Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ review

Heinner HWM–8014A+++

Product Name: Heinner HWM–8014A+++

Product Description: Heinner HWM–8014A+++ este o ✅ masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare si consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui model produs de Heinner.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.6

Sumar

Heinner HWM–8014A+++ este o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare si consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui model produs de Heinner. 

Pros

+ design modern

+ display digital

+ clasa A+++ de eficienta energetica

+ consum redus de apa

+ 16 cicluri de spalare

+ functii si optiuni utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul intreg este ridicat

Aparatele electrocasnice mari comercializate sub brandul autohton Heinner se bucura de o popularitate in crestere, in special in randul persoanelor cu venituri mai mici. Cele mai noi modele de frigidere, masini de spalat rufe sau uscatoare automate produse de Heinner au o eficienta energetica buna si specificatii tehnice comparabile cu cele ale unor branduri cunoscute la nivel european. Cel mai mare avantaj al electrocasnicelor Heinner este insa raportul excelent intre calitate si pret. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Heinner care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++

Masina de spalat rufe cu design modern

Heinner HWM–8014A+++ este o masina de spalat rufe cu un design interesant de culoare alba, dominat de hubloul larg cu sticla transparenta si rama ingusta. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga iar diametrul este suficient de larg pentru incarcarea usoara a articolelor mai voluminoase sau mari. Acest model are dimensiuni de 56.5 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg fiind ideala pentru familiile formate de 4 persoane. 

Eficienta energetica A+++

Motorul masinii de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++ este unul foarte economic, consumul anual de 196 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica: A+++. Consumul anual de apa de 11.000 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea buna de incarcare a acestui model. Viteza de centrifugare variaza intre 600 si 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umezeala dupa spalare si stoarcere. Zgomotul de spalare are un nivel rezonabil de doar 58 db insa cel de centrifugare atinge valori de 78 dB care pot fi deranjante pentru celelelate persoane din casa. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control contine un buton rotativ clasic pentru selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj portocaliu incadrat de 6 butoane pentru pornire/oprire, activarea unor functii si modificarea unor optiuni. Cele 16 cicluri de spalare includ optiuni clasice (bumbac, lana, sintetice, delicate, mix) dar si moderne (baby care, jeans, echipament sportiv). In plus, exista disponibil si un program rapid insa care permite spalarea unei cantitati reduse de haine.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Heinner HWM–8014A+++

Functii utile

Pe langa optiunile clasice de clatire si centrifugare, acest model dispune de functii moderne precum cea de adaugare rufe in primele minute ale ciclului de spalare, de blocare a accesului copiilor la meniu sau de indepartare a spumei in exces. Aveti in plus si optiunea de salvare a unui program personalizat cu diferite functii activate. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ clasa A+++ de eficienta energetica

+ consum redus de apa

+ 16 cicluri de spalare

+ functii si optiuni utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner HWM–8014A+++ este o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare si consum redus de energie si apa. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui model produs de Heinner. 

Manual Heinner HWM–8014A+++