Heinner HWM-M7014SE+++, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa E, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Heinner HWM-M7014SE+++ - 7 Kg, Clasa E, 1400 RPM, 80 dB
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014SE+++

Product Name: Heinner HWM-M7014SE+++

Product Description: Heinner HWM-M7014SE+++ este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.4

Sumar

Heinner HWM-M7014SE+++ este o masina de spalat rufe cu design elegant si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, functiile utile si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Heinner. 

Pros

+ design modern;

+ viteza mare de centrifugare;

+ 16 cicluri de spalare;

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor electrocasnice mari incepe sa fie un factor din ce in ce mai important in decizia de achizitie. De exemplu, o masina de spalat rufe cu finisaje argintii se va incadra perfect alaturi de un mobilier in culori complementare. Totusi, pe langa design, va trebui sa luati in considerare si specificatiile tehnice precum eficienta energetica, viteza maxima de centrifugare sau gama de programe disponibile. Heinner HWM-M7014SE+++ este o astfel de masina de spalat rufe cu design modern, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014SE+++

Heinner HWM-M7014SE+++ – masina de spalat rufe cu design premium

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014SE+++ are un design argintiu elegant, cu hublou mare si insertii cromate. Lateralele masinii au un design in forma de S, care contribuie la reducere zgomotului si a vibratiilor. Diametrul generos si unghiul larg de deschidere al hubloului permit incarcarea usoara chiar si a articolelor mai voluminoase. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dimensiuni compacte (59.5 x 49.5 x 85 cm) care permit instalarea chiar sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalare cu o capacitate similara de incarcare sunt: Whirlpool FWDD1171582SBVEUN, Bosch WTH85202BY, Star-Light WMV-710D sau Bosch WAN28162BY.

Viteza mare de centrifugare

Heinner HWM-M7014SE+++ are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G), un ciclu de spalare avand un consum de 0.78 kWh. Consumul de apa de 45 litri/ciclu este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului poate atinge 80 dB atunci cand utilizati aceasta viteza. Temperatura de spalare poate fi setata in 5 trepte intre 20 si 90 de grade Celsius. 

Heinner HWM-M7014SE+++

16 programe de spalare

Panoul de control consta intr-un selector rotativ cromat in partea centrala si un display digital cu afisaj portocaliu in partea dreapta. Cele 16 cicluri de spalare includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, delicate), sau articole (echipament sportiv sau hainele bebelusilor). Aveti la dispozitie si trei programe rapide cu durata de 15, 45 sau 60 de minute si un progam intensiv pentru petele mai dificile. Durata unui program standard este destul de mare (3 ore si 28 de minute), insa gratie functiei start intarziat veti putea sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu. Alte functii utile sunt indepartarea spumei, clatirea suplimentara sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern;

+ viteza mare de centrifugare;

+ 16 cicluri de spalare;

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat;

Concluzii

In concluzie, Heinner HWM-M7014SE+++ este o masina de spalat rufe cu design elegant si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, functiile utile si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Heinner. 

Tags: