Heinner Slim HWM-H6010SE+++, Masina de spalat rufe slim, 6 Kg, Clasa E, 1000 RPM – Pareri si Review

🥇 Heinner Slim HWM-H6010SE+++ - 6 Kg, Clasa E, 1000 RPM, 76 dB
Masina de spalat rufe Heinner Slim HWM-H6010SE+++

Product Name: Heinner Slim HWM-H6010SE+++

Product Description: Heinner Slim HWM-H6010SE+++ este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 6 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1000 RPM.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.2

Sumar

Heinner Slim HWM-H6010SE+++ este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile utile si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe slim o alegere buna pentru persoanele sau familiile cu venituri mai mici.

Pros

+ design actual;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii utile;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim sunt ideale pentru garsonierele si apartamentele mici cu doua camere. Aceste masini de spalat pot fi instalate atat intr-o nisa de pe hol, cat si intr-o baie mica, asigurand maximizarea spatiului util disponibil. Desi au dimensiuni compacte, cele mai noi modele de masini de spalat rufe slim dispun de specificatii tehnice buna, assigurand indepartarea eficienta chiar si a celor mai dificile pete. In plus, daca alegeti un model al producatorilor autohtoni, pretul de achizitie nu va fi unul accesibil. Heinner Slim HWM-H6010SE+++ este o astfel de masina de spalat rufe slim iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Masina de spalat rufe Heinner Slim HWM-H6010SE+++

Heinner Slim HWM-H6010SE+++ – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Heinner Slim HWM-H6010SE+++ are o carcasa alba si un hublou mare, cu rama lata neagra. Peretii laterali au un design special creat pentru a reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 Kg de rufe, fiind un model potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Dimensiunile compacte ale masinii sunt de 60 x 46 x 85 cm, astfel ca o veti putea instala chiar si sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalat rufe slim cu specificatii tehnice foarte bune sunt: Whirlpool FWSG61282BVEEN, LG F2WN2S7S3E, LG F2WN2S6S3E sau Beko WUE 7646XCW.

Clasa E de eficienta energetica

Heinner Slim HWM-H6010SE+++ are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa E pe o scara de la A la G. Un program standard care un consum de 0.7 kWh si 36 de litri de apa si are o durata de 3 ore si 18 minute. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1000 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca rufele vor avea un grad mai ridicat de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge 76 dB pentru spalarea la viteza maxima, nefiind indicat sa utilizati masina la ore nepotrivite. 

Heinner Slim HWM-H6010SE+++

15 programe de spalare

Panoul de control dispune de un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 4 butoane pentru functii si optiuni si un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Cele 15 programe includ optiuni pentru anumite tesaturi (bumbac, lana, delicate) sau articole (echipament sportiv, perne sau cuverturi). Mai mult, exista si doua programe cu abur fierbinte care indeparteaza alergenii si bacteriile din haine. Aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 15 minute si unul pentru curatarea profunda a tamburului. Functiile optionale includ prespalare, clatire suplimentare si blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design actual;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii utile;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM.

Concluzii

Concluzionand, Heinner Slim HWM-H6010SE+++ este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile utile si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe slim o alegere buna pentru persoanele sau familiile cu venituri mai mici. 

Tags: