Masina de spalat rufe slim Arctic APL61022BDW0U review

? Arctic APL61022BDW0U

Product Name: Arctic APL61022BDW0U

Product Description: Arctic APL61022BDW0U este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 6 Kg, eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si viteza maxima de centrifugare de 1000 RPM.

Brand: Arctic

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si programe
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Arctic APL61022BDW0U este o masina compacta de spalat rufe cu o eficienta energetica excelenta si un numar mare de programe. Sistemele si tehnologiile moderne, garantia extinsa de 5 ani si raportul foarte bun intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat produsa de Arctic o alegere excelenta pentru persoanele singure sau familiile fara copii. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatelor electrocasnice trebuie sa fie facuta atat in functie de numarul de persoane care le vor utiliza cat si de spatiul disponibil. De exemplu, daca o familie mai numeroasa va avea nevoie de o masina de spalat cu capacitate mare de incarcare, o persoana singura se va putea multumi cu un model slim cu o capacitate de incarcare de 5-6 Kg. Pe langa dimensiuni si capacitate, va trebui sa tineti cont si de eficienta energetica, de viteza maxima de centrifugare sau de numarul de programe si functii suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe slim produsa de Arctic care are un pret accesibil in aceasta perioada.

Masina de spalat rufe slim Arctic APL61022BDW0U

Masina de spalat rufe slim cu design clasic

Arctic APL61022BDW0U este o masina de spalat rufe slim din gama 2019 care are un design simplu de culoare alba. Hubloul cu sticla transparenta are directia de deschidere spre stanga la un unghi suficient de larg (170 grade) pentru incarcarea usoara chiar si a hainelor sau pledurilor mai voluminoase. Acest model are o capacitate de incarcare de 6 Kg si o adancime de doar 41.5 cm, putand sa fie instalata atat sub blatul din bucatarie cat si intr-o nisa de pe hol. 

Eficienta energetica foarte buna

Arctic APL61022BDW0U are un motor cu o eficienta energetica excelenta, consumul estimativ anual de 152 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta A+++. Centrifugarea rufelor se face la viteze cuprinse intre 400 si 1000 de rotatii pe minut, eficienta la stoarcere fiind incadrata doar in clasa C iar gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare fiind de 62%. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta variaza intre 63 dB pentru spalare si 75 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. 

15 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare clasica, in partea centrala fiind amplasat butonul rotativ pentru selectarea ciclului de spalare iar in partea dreapta display-ul digital si cele 6 butoane pentru diferite functii si optiuni. Cele 15 programe de spalare includ optiuni atat in functie de tipul articolelor (camasi, jeans, haine de iarna, lenjerie delicata, haine cu puf) cat si al tesaturii (bumbac, sintetice, lana, mixt sau delicate). In plus, exista si un program rapid de spalare cu durata de doar 14 minute care este potrivit pentru o cantitate de rufe de cel mult 2 Kg care sunt putin purtate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Arctic APL61022BDW0U

Functii si tehnologii moderne

Aceasta masina dispune de cele mai moderne sisteme si tehnologii Arctic precum Steam Clean care utilizeaza aburul fierbinte pentru indepartarea petelor sau prevenirea aparitiei cutelor, Smart Sensors care regleaza consumul de resurse sau controlul electronic al balansului care reduce vibratiile si zgomotul. Dintre functiile suplimentare amintim pornirea intarziata intr-un interval de 19 ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau prespalarea si clatirea suplimentara a rufelor. Prin inscrierea produslui pe site-ul Arctic veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani. 

Puncte tari

+ adancime de doar 41.5 cm

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ 15 programe de spalare

+ tehnologie Steam Clean

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza de centrifugare de doar 1000 rotatii pe minut

– eficienta la centrifugare incadrata in clasa C

Concluzii

In concluzie, Arctic APL61022BDW0U este o masina compacta de spalat rufe cu o eficienta energetica excelenta si un numar mare de programe. Sistemele si tehnologiile moderne, garantia extinsa de 5 ani si raportul foarte bun intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat produsa de Arctic o alegere excelenta pentru persoanele singure sau familiile fara copii. 

Manual de utilizare Arctic APL61022BDW0U