Arctic APL71015XLW1, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, Clasa E, 1000 RPM – Pareri si Review

▷ Review ◁: Arctic APL71015XLW1 - 7 Kg, Clasa E, 14 programe, 72 dB, 1000 RPM
Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW1

Product Name: Arctic APL71015XLW1

Product Description: Arctic APL71015XLW1 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1000 RPM.

Brand: Arctic

 • Design
  (3.5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4

Sumar

Arctic APL71015XLW1 este o masina de spalat rufe slim cu design simplu si gama variata de programe. Tehnologiile si sistemele moderne, garantia extinsa de 5 ani si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Arctic o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile; + garantie extinsa;

+ pret accesibil;

Cons

– panoul de control este mecanic;

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM;

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice mari, care au un pret destul de ridicat. Exista insa si modele, precum cele produse de companiile autohtone Arctic, Heinner sau Star-Light, care au preturi accesibile. Chiar daca specificatiile tehnice nu sunt cele mai bune, aceste masini de spalat sunt apreciate pentru utilizarea facila si pentru raportul bun dintre calitate si pret. Arctic APL71015XLW1 este o astfel de masina de spalat rufe, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW1

Arctic APL71015XLW1 – masina de spalat rufe slim

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW1 are un design alb clasic, cu hublou mare cu rama ingusta si sticla transparenta. Hubloul are un diametru de 34 cm si se deschide la un unghi larg de 170 de grade, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor. Peretii laterali au un design Box in Box, care reduce nivelul vibrariilor si a zgomotului din timpul spalarii. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Fiind un model slim (60 x 49 x 84 cm), instalarea se va putea face si intr-o nisa de pe hol sau intr-o baie mai mica. Alte modele de masini de spalat rufe slim cu o capacitate similara de incarcare sunt: Candy RO4 H7A2TCEX-S, LG F2WN2S7S3E, LG F4WN207N4E sau Beko WUE 7646XCW.

Motor fiabil

Arctic APL71015XLW1 are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, un program standard avand un consum de 0.78 kWh si de 45 litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1000 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB, o valoare destul de mare avand in vedere ca viteza maxima de stoarcere este de doar 1000 de RPM. Acest model are o fiabilitate buna, care este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Arctic.

Arctic APL71015XLW1

Tehnologie ExtraSteam

Panoul de control mecanic are un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si 3 butoane pentru modificarea unor unor optiuni. Masina dispune de 14 cicluri de spalare organizate in functie de tipul tesaturii (bumbac 20, 40 si 60 de grade, lana, sintetice 20 si 40 de grade) sau tipul articolelor (camsi si geci cu puf). Mai mult, exista si un program rapid cu durata de doar 30 de minute si o optiune de autocuratare a masinii. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum: ExtraSteam (previne formarea cutelor si inmoaie murdaria), sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa (consumul de apa este ajustat in functie de tipul si de cantitatea rufelor spalate) sau sistemul electronic de control al balansului (diminueaza vibratiile si zgomotul). Functiile optionale includ blocarea accesului copiilor la meniu, sau pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ functii utile;

+ garantie extinsa;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic;

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM.

.

Concluzii

In concluzie, Arctic APL71015XLW1 este o masina de spalat rufe slim cu design simplu si gama variata de programe. Tehnologiile si sistemele moderne, garantia extinsa de 5 ani si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Arctic o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

Tags: