Star-Light WMV-814D, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa D, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Star-Light WMV-814D, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa D, 1400 RPM ⭐ Pareri
Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D

Product Name: Star-Light WMV-814D

Product Description: Star-Light WMV-814D este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Star-Light

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.4

Sumar

Star-Light WMV-814D este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Star-Light.

Pros

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ 15 cicluri de spalare;

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM;

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– lipsa unor tehnologii moderne; – garantie standard.

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice care au, in general, preturi ridicate de achizitie. Exista insa si modele comercializate sub brandurile autohtone Arctic, Star-Light sau Heinner care pot fi achizitionate la un pret mai accesibil. Chiar daca nu dispun de cele mai noi tehnologii si functii, aceste masini de spalat ofera un raport bun intre calitate si pret, fiind potrivite pentru familiile cu venituri mai mici. Star-Light WMV-814D este o astfel de masina de spalat rufe cu un pret mai mic, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D

Star-Light WMV-814D – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-814D are un design modern, din care iese in evidenta huboul mare cu rama cromata. Peretii laterali ai masinii au un design special, cu striatii, care contribuie la reducerea zgomotului si a vibratiilor. Hubloul se deschide la un unghi larg si are un diametru de 33 cm, care permite incarcarea facila a hainelor sau a altor articole mai voluminoase. 

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 59.7 x 55.7 x 84.5 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai generos pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu preturi mai accesibile pe care le-am analizat recent sunt: Arctic APL71015XLW1 (7 Kg, Clasa E) sau Heinner HWM-M7014E+++ (7 Kg, clasa E).

Eficienta energetica, viteza de centrifugare, nivel de zgomot

Star-Light WMV-814D are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este estimat de producator la 193 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 14 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa spalare si stoarcere la aceasta viteza. Nivelul zgomotului variaza intre 57 dB pentru spalare si 76 dB pentru viteza maxima de centrifugare.

Panou de control si programe

Masina Star-Light WMV-814D

Panoul de control consta intr-un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj portocaliu si selectoare tactile. Acest model dispune de 15 cicluri de spalare: bumbac, bumbac 40 grade, bumbac 60 grade, eco 20 grade, sintetice, lana, clatire, allergy safe, rapid, daily, jeans, pleduri, outdoor, spalare de mana sau stoarcere. Gama variata de programe permite atat spalarea rapida a unor haine putin purtate cat si curatarea eficienta a petelor de pe diferite tipuri de tesaturi.

Functii, optiuni suplimentare, garantie

Star-Light WMV-814D

Acest model dispune de mai multe functii si optuni moderne precum blocarea accesului copiilor la meniu, startul intarziat intr-un interval cuprins intre 1 si 23 de ore sau detectarea automata a spumei. Garantia pentru aceasta masina de spalat este cea standard, care poate fi insa extinsa in momentul achizitiei la un cost suplimentar. 

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ 15 cicluri de spalare;

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM;

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– lipsa unor tehnologii moderne;

– garantie standard.

Concluzii

Concluzionand, Star-Light WMV-814D este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Star-Light. 

button-3