Masina de spalat rufe Star-Light WMV-N712A++ review

Star-Light WMV-N712A++
  • Eficienta energetica
    (4.4)
  • Functii si programe
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Star-Light WMV-N712A++ este o masina de spalat rufe moderna cu un consum redus de energie si o gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile si optiunile utile si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat produsa de Star-Light o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

Daca doriti sa achizitionati aparate electrocasnice care sa aiba specificatii tehnice decente si preturi mai mici atunci trebuie sa va indreptati atentia spre modelele brandurilor autohtone Arctic, Heinner sau Star-Light. Desi nu au intotdeauna designuri moderne si nu dispun de cele mai noi functii si optiuni, electrocasnicele produse de aceste companii sunt ideale pentru familiile cu venituri mai mici. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe comercializata sub brandul Star-Light care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-N712A++

Masina de spalat rufe compacta

Star-Light WMV-N712A++ are un design simplu de culoare alba dominat de hubloul supradimensionat cu rama ingusta si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga iar diamentrul de 44 cm permite incarcarea rapida chiar si a hainelor mai voluminoase. Acest model are o latime de 59.7 cm, o adancime de 52.7 cm si o inaltime standard de 84.5 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Motor cu eficienta energetica A++

Star-Light WMV-N712A++ are un motor destul de silentios si economic, consumul anual de de energie fiind incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad mediu de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare are o valoare rezonabila (58 dB) insa cel de centrifugare poate ajunge pana la 78 dB, fiind destul de deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Star-Light WMV-N712A++

15 cicluri de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj portocaliu si butoane cu touch care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Acest model dispune de 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana, delicate) sau haine (sport sau baby). In plus, exista si un program rapid cu o durata redusa care este insa potrivit pentru hainele putin murdare. Dintre functiile suplimentare amintim pornirea intarziata, prespalarea sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica buna

+ 15 programe de spalare

+ viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ functii si optiuni utile

+ raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

Concluzionand, Star-Light WMV-N712A++ este o masina de spalat rufe moderna cu un consum redus de energie si o gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile si optiunile utile si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat produsa de Star-Light o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.