Masina de spalat rufe Tesla WF81490M review

๐Ÿฅ‡ Tesla WF81490M - Clasa A+++, 1400 rpm, 16 programe, display digital
  • Eficienta energetica
  • Programe si optiuni
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Tesla WF81490M este o masina moderna de spalat rufe cu o gama variata de programe si un consum redus de energie. Display-ul digital tactil, viteza mare de centrifugare si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Eficienta energetica este unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont la achizitionarea unei masini de spalat rufe, deoarece aceste aparate electrocasnice sunt unele din cele mai mari consumatoare din orice casa. Datoria gamei variate de masini de spalat, veti gasi cu siguranta un model cu eficienta energetica incadrata in clasele A++ sau A+++ chiar daca aveti un buget mai redus. Chiar daca nu sunt produse de companii cunoscute, cele mai noi modele au designuri moderne si dispun de functii utile, oferind un raport bun intre calitate si pret. O astfel de masina de spalat rufe cu eficienta energetica excelenta este si modelul produs de Tesla a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.ย ย 

Masina de spalat rufe Tesla WF81490M

Masina de spalat rufe de generatie noua

Tesla WF81490M este o masina de spalat rufe cu design clasic de culoare alba si panou display digital mare in partea superioara. Hubloul are rama groasa si se deschide spre stanga, diamentrul de 31 cm permitand incarcarea si descarcarea facila a hainelor si a altor articole voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 56.5 x 59.5 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica A+++

Tesla WF81490M are un motor foarte economic, consumul energetic anual de 196 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa: A+++. Consumul anual de apa de 11.000 litri este de asemenea unul redus, un ciclu standard de spalare avand un consum de 45 litri de apa si 0.79 kWh. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa spalare si centrifugare. In ceea ce priveste zgomotul, acesta variaza intre 59 dB pentru spalare si 79 dB pentru stoarcerea la viteza maxima.

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Reducerile Primaverii de la Altex
Click aici pentru oferta

=> Vedeti si:ย alte reviewuri de masini de spalat rufe

Tesla WF81490M

Display digital tactil

Panoul de control are o organizare clasica, in partea centrala existand un selector rotativ care permite alegerea ciclului de spalare, iar in partea dreapta aflandu-se disply-ul digital tactil si doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. Acest model dispune de 16 programe de spalare care includ atat optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, delicate, lana, mixte) sau al articolelor spalate (hainele bebelusilor sau echipament sportiv). In plus, aveti la dispozitie si doua programe rapide cu durata de 15 respectiv 45 de minute. Programele de spalare au o durata destul de mare, un ciclu standard avand un timp de spalare de 228 de minute. Optiunile suplimentare includ blocarea accesului copiilor la meniu, clatire suplimentara sau curatarea cuvei. 

Puncte tari

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ viteza mare de centrifugare

+ 16 programe de spalare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

– durata programelor este mare

Concluzii

In concluzie, Tesla WF81490M este o masina moderna de spalat rufe cu o gama variata de programe si un consum redus de energie. Display-ul digital tactil, viteza mare de centrifugare si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

Tags: