Masina electrica de tuns gazonul Bosch AdvancedRotak 36-660 review

Bosch AdvancedRotak 36-660
  • Putere
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Bosch AdvancedRotak 36-660  este o masina de tuns gazonul cu acumulatori care este ideala pentru suprafetele mici si medii. Cei 2 acumulatori inclusi, nivelul redus al zgomotului si cele 7 trepte de putere sunt alte avantaje ale acestei masini de tuns gazonul produsa de Bosch.

Daca doriti sa aveti un gazon curat si uniform, cea mai buna solutie este achizitia unei masini de tuns iarba. In functie de suprafata gazonului, veti putea alege intre o masina pe benzina, una electrica cu alimentare la fir sau cu acumulatori. Cele mai importante avantaje ale masinilor de tuns gazonul cu acumulatori sunt manevrabilitatea excelenta, nivelul mai redus al zgomotului dar si faptul ca nu polueaza mediul inconjurator. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de tuns gazonul de generatie noua care este produsa de compania germana Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns gazonul Bosch AdvancedRotak 36-660

Masina usoara de tuns gazonul

Bosch AdvancedRotak 36-660 este o masina moderna de tuns gazonul cu un design verde-negru specific producatorului german. Masina are un maner ajustabil pe inaltime care permite utilizarea confortabila atat de catre persoanele mai scunde cat si de cele mai inalte. Cele 4 roti din plastic au un diametru suficient de mare chiar si pentru tunderea gazoanelor aflate in panta. Acest model are o greutate de doar 16.5 Kg, putand sa fie manevrat cu usurinta dar si transportat rapid la spatiul de depozitare.

Acumulatori cu autonomie buna

Bosch AdvancedRotak 36-660 are un motor care este alimentat de un acumulator Li-Ion de 36 V care permite tunderea unui gazon cu suprafata maxima 600 mp. Incarcarea completa a unui acumulator dureaza 65 de minute, iar timpul de incarcare pana la 80% este de 40 de minute. In pachet veti gasi inclusi 2 acumulatori de 2 Ah si un incacator care permite incarcarea rapida la orice priza de alimentare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Bosch AdvancedRotak 36-660

7 trepte de taiere

Latimea de taiere a masinii este de 42 cm, in timp ce pentru inaltime aveti la dispozitie 7 trepte cuprinse intre 25 si 80 mm. Veti putea astfel sa ingrijiti gazonul pe tot parcursul anului, atat primavare devreme cat si pana la sfarsitul toamnei. Sacul colector are o capacitate suficient de mare de 50 de litri astfel ca il veti putea goli mai rar. Nivelul zgomotului are o valoare de 72 dB, un nivel mult mai redus in comparatie cu alte masini electrice de tuns iarba cu specificatii similare. 

Puncte tari

+ maner ajustabil

+ greutate redusa

+ 2 acumulatori de 36 V

+ sac colector de 50 litri

+ nivel redus al zgomotului

+ 7 trepte de taiere

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Bosch AdvancedRotak 36-660  este o masina de tuns gazonul cu acumulatori care este ideala pentru suprafetele mici si medii. Cei 2 acumulatori inclusi, nivelul redus al zgomotului si cele 7 trepte de putere sunt alte avantaje ale acestei masini de tuns gazonul produsa de Bosch.

Manual Bosch AdvancedRotak 36-660