Masina electrica de tuns gazonul Einhell GE-EM 1536 HW review

  • Calitate
    (4.5)
  • Eficienta
    (4)
  • Pret
    (3.9)
4.1

Sumar

Einhell GE-EM 1536 HW este o masina electrica de tuns gazonul eficienta si usor de utilizat. Calitatea materialelor, dimensiunile compacte si diferitele trepte de taiere fac din aceasta masina electrica de tuns gazonul o alegere buna pentru persoanele care au curti si gradini de dimensiuni medii.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de tuns gazonul electrice sunt din ce in ce mai populare deoarece nu necesita intretinere si sunt usor de utilizat. Masinile de tuns cu alimentare pe benzina sunt mai grele si mai voluminoase necesitand un spatiu mare de depozitare, o mentenanta anuala si au un consum ridicat de benzina si ulei. In plus, aceste masini de tuns au si un nivel ridicat al zgomotului si polueaza mediul inconjurator.  Din fericire, solutiile inovatoare introduse in ultima perioada de producatorii de masini de tuns electrice au facut ca acestea sa fie aproape la fel de puternice si performante ca masinile de tuns cu alimentare pe benzina. In plus, masinile electrice sunt mai putin zgomotoase si au costuri mult mai reduse de functionare. Principalele caracteristici pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand achizitionati o masina electrica de tuns gazonul sunt puterea, dimensiunile si latimea si inaltimea de taiere.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina electrica de tuns gazonul Einhell GE EM 1536 HW

Einhell GE-EM 1536 HW este o masina de tuns gazonul electrica produsa in Germania cu un design compact ce combina diferite nuante de rosu, gri si negru. Aceasta masina este facuta dintr-un plastic de buna calitate si are dimensiuni de 37 x 49 x 76.5 cm, avand doar 13.3 kg fiind asadar usor de manevrat. Aceasta masina de tuns iarba este potrivita pentru un gazon cu o suprafata cuprinsa intre 300 si 600 de metri. Roata din fata are un diametru de 14.5 cm iar cea din spate de 22 cm astfel ca veti putea trece cu usurinta peste denivelarile existente in gradina dumenavoastra. Motorul de 2 cai putere este alimentat cu baterii de 1500 W astfel ca veti putea taia chiar si smocurile de iarba mai dese aflate pe marginea gazonului sau in apropierea bordurilor.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Cablul de alimentare are o lungime de 10 metri astfel ca nu va trebui sa folositi niciun prelungitor daca gazonul se afla in apropierea casei. De asemenea acest cablu este protejat impotriva intinderii excesive si a uzurii. Cosul de colectare are un volum de 40 de litri, suficient pentru tunderea unui gazon de dimensiuni medii spre mari si este prevazut cu un indicator pentru golire. Masina electrica de tuns gazonul Einhell GE-EM 1536 HW are un maner ergonomic reglabil pe inaltime astfel ca nu va trebui sa stati aplecat si sa aveti dureri de spate dupa folosire. Masina are o latime de taiere de 36 cm iar inaltimea poate fi selectata din cele 6 trepte situate intre 2.5 si 7.5 cm. Manerul masinii electrice de tuns se strange usor pentru a facilita transportul si depozitarea. Printre putinele aspecte negative am putea aminti nivelul de zgomot destul de ridicat cat  si o oarecare fragilitate a cutitelor astfel ca ar fi bine sa verificati ca nu sunt pietre si bolovani prea mari pe gazon inainte sa o folositi.

In concluzie, Einhell GE-EM 1536 HW este o masina electrica de tuns gazonul eficienta si usor de utilizat. Calitatea materialelor, dimensiunile compacte si diferitele trepte de taiere fac din aceasta masina electrica de tuns gazonul o alegere buna pentru persoanele care au curti si gradini de dimensiuni medii.