Masina electrica de tuns gazonul Heinner VMGE003 review

  • Eficienta
    (4)
  • Utilizare
    (4)
  • Cost
    (5)
4.3

Sumar

Heinner VMGE003 este o masina electrica de tuns cu ajutorul careia veti putea sa intretineti gazonul din curtea dumneavoastra. Capacitatea mare a sacului de colectare, diametrul mare de taiere si reglarea inaltimii gazonului sunt alte cateva atribute ale acestei masini care va va ajuta sa aveti un gazon de invidiat.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Activitatea de tundere a gazonului are cea mai mare repetitivitate si importanta in mentinerea unui gazon sanatos. Alegerea inaltimii si frecventei corecte de tundere sunt alte detalii importante care vor influenta aspectul gazonului dumneavoastra. Daca aveti un gazon de mici dimensiuni si fara denivelari, atunci masinile de tuns iarba electrice sunt cele mai potrivite. Acestea nu sunt la fel de puternice precum cele pe benzina dar au un cost de achizitie mai mic iar utilizarea si intretinerea lor este mai usoara. Brandul Heinner, s-a impus in ultimii ani pe piata romaneasca a masinilor de tuns gazonul datorita fiabilitatii produselor care are un pret scazut.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Heinner VMGE003 este o masina de tuns gazonul electrica din plastic cu forma clasica de culoare verde cu negru. Avand inclusiv rotile din plastic, greutatea masinii este de doar 9 kilograme, fiind astfel usor de manevrat. Cu toate acestea, inainte sa o folositi ar trebui sa curatati gazonul de pietre si bolovani de mari dimensiuni pentru a proteja masina de tuns iarba. Sacul de colectare este de asemenea din plastic se decupleaza usor si are o capacitate de 40 de litri, fiind mai mult decat suficient pentru un gazon de mici dimensiuni.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Motorul electric cu perii are o putere de 1600 W care ii permite dezvoltarea a 3200 de rotatii pe minut. Latimea de taiere este de 40 cm, ceea ce inseamna ca veti avea mai putine randuri si veti termina tunderea gazonului intr-un timp mai scurt. Inaltimea de tundere a gazonului poate fi selectata din cele cinci pozitii reglabile cu dimensiuni intre 2.5 si 6.5 cm, putand astfel tunde gazonul atat in anotimpurile calde cat si in cele reci. Nivelul zgomotului are o valoare destul de mare de 76.5 dB, nefiind necesara totusi purtarea unor casti de protectie auditiva.

Masina de tuns gazonul Heinner VMGE003 se monteaza usor, necesitand un spatiu relativ mic pentru depozitare. Nivelul de inaltime al gazonului poate fi setat prin maneta situata in partea stanga a masinii, iar  manerul poate fi fixat in functie de inaltime pentru o utilizare usoara fara dureri de spate. In partea superioara a manerului este butonul de pornire/oprire a motorului si doua manete cu ajutorul carora veti porni si opri masina de tuns. Pentru folosirea masinii trebuie sa luati in calcul folosirea unui prelungitor pentru alimentare cu o lungime calculata in functie de dimensiunile gazonului.

Concluzionand, Heinner VMGE003 este o masina electrica de tuns cu ajutorul careia veti putea sa intretineti gazonul din curtea dumneavoastra. Capacitatea mare a sacului de colectare, diametrul mare de taiere si reglarea inaltimii gazonului sunt alte cateva atribute ale acestei masini care va va ajuta sa aveti un gazon de invidiat.