Masina electrica de tuns gazonul Heinner VMGE005 review

๐Ÿฅ‡ Heinner VMGE005
  • Putere
    (4.6)
  • Optiune de taiere
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Heinner VMGE005 este o masina electrica de tuns gazonul cu motor puternic si manevrare facila. Cele 5 trepte de taiere, manerul reglabil si raportul excelent dintre calitate si pret fac din aceasta masina de tuns gazonul o alegere excelenta pentru gazoanele mici si medii.ย 

ยป Nu ratati voucherele cu reduceri de pana la 50% la produsele din campania Rabla pentru electrocasnice de la eMag
Click aici pentru oferta

Ingrijirea gazoanelor din vecinatatea caselor este una din activitatile care necesita cel mai mult timp de la inceputul primaverii pana toamna tarziu. Pentru a reduce efortul si timpul alocat, cea mai buna alegere este utilizarea unei masini de tuns iarba. In functie de dimensiunile gazonului si de amplasarea acestuia veti putea sa alegeti intre o masina electrica sau una cu motor diesel. Masinile electrice au dimensiuni mai mici, sunt mai usor de manevrat si nu polueaza, fiind ideale pentru gazoanele cu dimensiuni mici si medii. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina electrica de tuns gazonul produsa de Heinner care are review-uri foarte bune de la clienti.ย 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina electrica de tuns gazonul Heinner VMGE005

Masina compacta de tuns gazonul

Heinner VMGE005 este o masina electrica de tuns gazonul care are o carcasa din plastic verde-negru cu insertii porticalii. Masina are un maner ergonomic care se poate regla pentru a asigura o utilizare confortabila si persoanelor mai inalte. Cele 4 roti din plastic asigura manevrarea facila a masinii chiar si pe un teren denivelat sau in panta. Greutatea masinii este de 11.5 Kg cu tot cu accesorii, fiind mai usoara in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. 

Motor electric fiabil

Heinner VMGE005 are un motor cu o putere de 1600 W care poate dezvolta o turatie maxima de 3300 rotatii pe minut, tunderea gazonului facandu-se destul de rapid. Sacul colector textil are un volum generos de 50 de litri astfel ca va trebui golit mai rar. Nivelul zgomotului de utilizare este de 96 dB, fiind indicat sa utilizati casti de protectie auditiva la o utilizare mai indelungata. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Heinner VMGE005

6 trepte de taiere

Latime de taiere de 38 cm va va permite sa tundeti rapid gazonul, acest model fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 350 si 500 mp. In ceea ce priveste inaltimea de taiere, aceasta poate fi setata in 5 trepte intre 20 si 70 cm, reglarea facandu-se usor cu ajutorul unei manete situata in partea stanga. Din pacate, plasticul masinii nu este de cea mai buna calitate, de aceea va trebui sa o protejati de lovirile accidentale cu borduri sau bolovani. 

Puncte tari

+ design compact

+ maner reglabil

+ greutate de doar 11.5 Kg

+ latime de taiere de 38 cm

+ 5 trepte de taiere pe inaltime

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– plasticul carcasei nu este de cea mai buna calitate

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner VMGE005 este o masina electrica de tuns gazonul cu motor puternic si manevrare facila. Cele 5 trepte de taiere, manerul reglabil si raportul excelent dintre calitate si pret fac din aceasta masina de tuns gazonul o alegere excelenta pentru gazoanele mici si medii. 

Tags: