Mixer cu bol Breville SHM2X-DIM review

  • Capacitate
    (4)
  • Usurinta in folosire
    (4)
  • Accesorii
    (3.5)
3.8

Sumar

Prin aspectul sau compact si totodata solid, mixerul Breville SHM2X-DIM reprezinta pasul de la bucataria de familie la cea profesionala, oferind utilizatorului atat viteza de procesare, cat si stabilitate si siguranta in manevrare. Cele doua motoare si capacitatea mare a bolului din inox reprezinta alte avantaje de luat in calcul.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Cu o putere de 380 W, nu mai putin de zece viteze si bol de inox inclus, mixerul Breville SHM2X-DIM face diferenta intre cei care gatesc ocazional, la zilele de nastere sau de sarbatori, si pasionatii de bucatarie, care vor sa experimenteze in permanenta noi gusturi atunci cand vine vorba de produse de patiserie. Compact si totodata eficient, mixerul Breville este ajutorul perfect in bucatarie atunci cand vrei sa prepari o crema, o frisca pentru prajitura sau un aluat fin de placinta. Aparatul beneficiaza de doua motoare, unul pentru mixare si unul pentru rotatia bolului din inox.

Privit din lateral, mixerul cu bol Breville SHM2X-DIM arata ca un dispozitiv destinat profesionistilor. Fara a fi unul suta la suta profesional, fiind destinat totusi pentru uz casnic, avand in vedere puterea si capacitatea de lucru, mixerul companiei australiene vine cu o viziune compacta, in care atat corpul mixerului, cat si platforma care sustine bolul fac o echipa buna, eliminand astfel disconfortul creat la prepararea cremelor cu mixerele de mana traditionale, in care avem nevoie de bol separat si, eventual, de cineva care sa il invarta. Breville SHM2X-DIM rezolva eficient aceasta problema, oferind totodata posibilitatea unui control eficient al dispozitivului, atat prin ergonomie, cat si prin modul in care sunt amplasate butoanele pentru functiile principale.

Construit din plastic alb, cu accente de gri-argintiu, pe laterala stanga, in partea de jos, gasim amplasat comutatorul pentru pornirea rotatiei bolului, cu alte doua trepte pentru viteza. Butoanele aferente mixerului propriu-zis sunt chiar in capul dispozitivului, acesta avand prevazute cinci trepte de baza, urmate de un buton separat pentru viteza mare sau mica, precum si un altul, pentru functia boost. Tot aici vom gasi butonul pentru ejectarea paletelor de amestecat, in vreme ce la baza partii principale vom gasi un alt buton, pentru rabatarea capului mixerului. Acest lucru ii confera manevrabilitate maxima, fara a mai fi necesare eforturi din partea utilizatorului pentru aplecarea vasului special, eliminand astfel riscul rasturnarii compozitiei. Nu in ultimul rand, trebuie mentionata prezenta bolului din inox pentru amestecarea ingredientelor, ceea ce ii confera o rezistenta sporita, eliminand riscul spargerii la manevrare. Rezistenta este extrem de importanta in acest caz, cata vreme vorbim despre un mixer cu o putere mare, dar si datorita faptului ca acesta este folosit nu doar la prepararea de frisca sau creme usoare, ci si la compozitii mai consistente, precum aluaturile.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Primul lucru care ar trebui mentionat la capitolul caracteristici tehnice ar fi puterea acestuia, de 380 W, cele zece trepte de viteza pentru mixer si capacitatea bolului, de 3,2 litri. In plus, mixerul Breville SHM2X-DIM are doua motoare, unul pentru amestecarea ingredientelor si un altul pentru bol, dozand mai eficient energia consumata.

Prin aspectul sau compact si totodata solid, mixerul Breville SHM2X-DIM reprezinta pasul de la bucataria de familie la cea profesionala, oferind utilizatorului atat viteza de procesare, cat si stabilitate si siguranta in manevrare. Cele doua motoare si capacitatea mare a bolului din inox reprezinta alte avantaje de luat in calcul.