Motocoasa cu acumulator Black&Decker GLC1823L20 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.4)
  • Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Black&Decker GLC1823L20 este o motocoasa cu acumulator eficienta, ergonomica si foarte usor de folosit. Autonomia excelenta, nivelul redus de zgomot si pretul foarte bun la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac ca aceasta motocoasa sa fie o alegere excelenta pentru gazoanele de mici dimensiuni. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Intretinerea gazoanelor este una din activitatile care ocupa cel mai mult timp persoanelor care locuiesc la casa. Taierea periodica a ierbii ofera curtii un aspect ingrijit si poate crea locuri de joaca ideale pentru copii. Pentru a nu pierde prea mult timp cu aceasta activitate, veti avea nevoie de o motocoasa sau de o masina de tuns iarba eficienta. O motocoasa poate atat sa tunda iarba de pe gazoanele mici si medii cat si de langa borduri, alei si cai de acces, acolo unde o masina de tuns nu se descurca. Spre deosebire de motocoasele pe benzina, cele care functioneaza cu acumulatori sunt mult mai usor de folosit si nici nu polueaza natura. In continuare va vom prezenta o astfel de motocoasa cu acumulator de la producatorul american Black&Decker.

Motocoasa cu acumulator Black&Decker GLC1823L20

Motocoasa moderna

Black&Decker GLC1823L20 este o motocoasa electrica cu acumulator cu o forma ergonomica si o combinatie interesanta de culori. Acest model este potrivit pentru gazoanele cu dimensiuni medii dar si pentru tunderea vegetatiei din locuri greu accesibile precum pe marginea zidurilor sau a gardurilor dar si de langa borduri sau scari. Greutatea de 2.4 Kg ii asigura o manevrabilitate ridicata, iar manerul ergonomic ajustabil are un sistem de prindere cu ambele maine pentru a putea controla motocoasa mai usor.

Putere si eficienta

Black&Decker GLC1823L20 are un motor de 18 V care dezvolta o putere echivalenta cu cea a unui motor cu benzina, fara insa sa polueze mediul inconjurator. Motorul foloseste tehnologia E-Drive si dezvolta pana la 7400 de rotatii pe minut astfel ca veti putea tunde mai rapid gazonul si buruienile de langa garduri sau aleile de acces. Raza de operare a motocoasei poate ajunge pana la 2 metri iar latimea de taiere este de 23 de centimetri, fiind potrivita si pentru spatiile inguste sau greu accesibile. Firul de pe tambur este de 1.5 mm, iar bobina are un fir cu o lungime de 10 metri.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Black&Decker GLC1823L20

Autonomie excelenta si silentiozitate

Bateria Li-Ion de 2 Ah asigura o autonomie excelenta de pana la 40 de minute, timp in care se poate tunde o suprafata de pana la 1900 de metri patrati. Incarcarea completa a bateriei se face in 5 ore insa veti putea folosi motocoasa si cu bateria incarcata partial. Nivelul de zgomot este de 76 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu motocoasele pe benzina.

Puncte tari

+ forma ergonomica

+ autonomie excelenta a bateriei

+ manevrabilitate ridicata

+ eficienta excelenta

Puncte slab

– incarcarea acumulatorului dureaza destul de mult

Concluzii

In concluzie, Black&Decker GLC1823L20 este o motocoasa cu acumulator eficienta, ergonomica si foarte usor de folosit. Autonomia excelenta, nivelul redus de zgomot si pretul foarte bun la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac ca aceasta motocoasa sa fie o alegere excelenta pentru gazoanele de mici dimensiuni.