Ondulator automat Philips ProCare HPS950/00 review

  • Eficienta
  • Tehnologii
  • Utilizare
4.2

Sumar

Philips ProCare HPS950/00 este un ondulator eficient si usor de utilizat dar care poate necesita un timp destul de lung pentru ondulare. Diferitele setari pentru timp si caldura, cele trei directii de ondulare disponibile sau tehnologiile care dau o stralucire parului ar trebui sa convinga doamnele si domnisoarele sa achizitioneze acest ondulator.

» Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aranjarea parului are o importanta deosebita pentru crearea unui look elegant asa cum va doriti. Desi cele mai bune rezultate se obtin la saloanele profesionale, in ultima vreme au aparut tot felul de aparate care promit sa va ajute in stilizarea parului. Astfel exista mai multe aparate care va ajuta in crearea buclelor precum ondulatoarele, periile si mai nou ondulatoarele automate. Acestea din urma folosesc elemente si tehnologii care pana de curand erau folosite de aparatele profesionale care sunt foarte costisitoare.

Ondulatorul automat Philips ProCare HPS950/00 are un design modern, meniul fiind simplu si usor de utilizat. Astfel, puteti seta temporizatorul intre 8 si 12 secunde, temperatura intre 180 si 230 °C iar ondularea poate fi facuta spre stanga, spre dreapta sau alternativ. Pentru un look natural ondularea trebuie facuta alternativ, iar pentru un look elegant folositi buclele spre stanga sau spre dreapta in functie de preferinte. Alegeti o temperatura de 180° C si un timp de  8 secunde pentru o ondulare usoara,  210° C si 10 secunde pentru bucle lejere si 230° C si 12 secunde pentru bucle bine definite.

Inainte de a folosi ondulatorul Philips ProCare HPS950/00 asigurati-va ca aveti parul uscat si ati citit instructiunile din manualul de folosire sau ati vizualizat filmuletele de prezentare de pe site-ul producatorului. Ondulatorul poate fi folosit in 30 de secunde de la pornire, iar un ciclu de ondulare pentru un par cu o lungime medie ar trebui sa dureze intre 20 si 30 de minute.

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Reducerile Primaverii de la Altex
Click aici pentru oferta

Pentru a folosi ondulatorul trebuie sa va despartiti parul in suvite subtiri, putandu-va ghida pentru grosime cu ajutorul accesoriului inclus in pachet. Odata introdusa suvita in ondulator si apasat butonul pentru bucle, acesta o infasoara in jurul barei din tinan si va ghideaza prin sunete succesive cand bucla este gata. Buclele obtinute cu ondulatorul automat Philips ProCare HPS950/00 rezista de doua mai mult decat cele obtinute cu peria de ondulare

Philips ProCare HPS950/00 foloseste un tratament cu ioni negativi pentru netezirea parului si pentru un luciu si o stralucire mai intense. De asemenea bara din titan cu invelis ceramic asigura o alunecare usoara a parului si impiedica incalcirea acestuia in ondulator. Deoarece singura zona incalzita se afla in interiorul ondulatorului nu veti risca sa va ardeti parul sau sa creati alte accidente, mai ales ca acesta se opreste automat dupa 60 de minute in care nu este folosit.

In concluzie,  Philips ProCare HPS950/00 este un ondulator eficient si usor de utilizat dar care poate necesita un timp destul de lung pentru ondulare. Diferitele setari pentru timp si caldura, cele trei directii de ondulare disponibile sau tehnologiile care dau o stralucire parului ar trebui sa convinga doamnele si domnisoarele sa achizitioneze acest ondulator.