Plita incorporabila TEKA GBC 64001 review

TEKA GBC 64001
  • Design
  • Eficienta
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

TEKA GBC 64001 este o plita eleganta cu alimentare pe gaz care are arzatoare puternice si aprindere integrata in butoane. Gratarele din fonta, dispozitivele de siguranta si raportul corect intre calitate fac din aceasta plita incorporabila o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele de curatenie de la eMag
Click aici pentru oferta

Amenajarea unei bucatarii moderne presupune si alegerea unor aparate electrocasnice cu design si finisaje similare. De exemplu, pentru un decor minimalist, veti avea nevoie de aparate incorporabile in culori complementare, care sa dea impreasia unui design cat mai uniform. Cele mai elegante electrocasnice au carcase din sticla sau inox antiamprenta, cu finisaje mate sau lucioase, care se curata foarte usor. Totusi, aparatele electrocasnice cu designuri deosebite au preturi mai mari, astfel ca veti avea nevoie de un buget mai generos. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita incorporabila pe gaz cu design deosebit care este produsa de compania germana Teka.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Plita incorporabila TEKA GBC 64001

Plita incorporabila eleganta

TEKA GBC 64001 este o plita incorporabila cu alimentare pe gaz care are un design interesant alb-negru. Plita este din sticla securizata de culoare alba iar arzatoarele, gratarele si selectoarele rotative sunt negre. Designul versatil permite instalarea acestei plite atat intr-un mobilier alb cat si intr-unul negru sau gri. Acest model are dimensiuni de 60 x 51 x 5 cm si va putea fi montata intr-o nisa cu latime de 48 cm si adancime de 57 cm. Plita incorporabila dispune de un sistem de instalare facila, dar pentru a asigura functionarea in siguranta, instalarea va trebui facuta de o firma autorizata. 

4 arzatoare puternice

TEKA GBC 64001 are 4 arzatoare cu puteri diferite:

  • un arzator cu coroana dubla cu putere de 4 kW;
  • un arzator rapid cu putere de 2.8 kW;
  • un arzator semi-rapid cu putere de 1.75 kW;
  • un arzator auxiliar cu putere de 1 kW;

Cele 4 gratare din fonta au o forma arcuita si se pot scoate pentru a fi curatate mai usor in chiuveta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

TEKA GBC 64001

Aprindere electrica integrata

Panoul de control contine 4 selectoare ergonomice cu forma semicirculara care permit reglarea facila a puterii fiecarui arzator. Butoanele au aprindere electrica integrata, asigurand o functionalitate foarte buna a plitei. In plus, fiecare arzator este dotat cu un dispozitiv de siguranta cu blocare automata a alimentarii cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Curatarea plitei se face usor, cu solutii speciale de curatare pentru sticla, sau cu o carpa umezita.ย 

Puncte tari

+ design modern

+ 4 arzatoare puternice

+ gratare elegante din fonta

+ butoane cu aprindere integrata

+ dispozitive de siguranta

+ curatare facila 

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– gratarele nu asigura o stabilitate foarte buna vaselor mai mici

Concluzii

In concluzie, TEKA GBC 64001 este o plita eleganta cu alimentare pe gaz care are arzatoare puternice si aprindere integrata in butoane. Gratarele din fonta, dispozitivele de siguranta si raportul corect intre calitate fac din aceasta plita incorporabila o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna. 

Tags: