Prajitor de paine Bosch TAT3A004 review

  • Design
    (4.8)
  • Optiuni
    (4.7)
  • Calitate/pret
    (4.7)
4.7

Sumar

Bosch TAT3A004 este un prajitor de paine cu un design atragator, o putere excelenta si 7 grade de rumenire. Suportul pentru incalzirea chiflelor, curatarea facila a tavitei de colectare a firmiturilor si raportul bun calitate pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui prajitor de paine produs de Bosch. 

Micul dejun este o masa foarte importanta atat pentru copii cat si pentru adulti deoarece va ofera energia necesara pentru prima parte a zilei. Foarte multa lume nu concepe un mic dejun fara paine prajita, insa pentru a va bucura de o felie de paine prajita perfect aveti nevoie de un prajitor de paine bun. Un astfel de aparat va avea o putere mare care va putea fi setata in mai multe trepte aferenta gradelor de rumenire a painii. In continuare va vom prezenta un prajitor de paine performant care este produs de compania germana Bosch.

Prajitor de paine Bosch TAT3A004

Prajitor de paine modern

Bosch TAT3A004 este un prajitor de paine modern cu o carcasa din plastic termoizolant de culoare rosie. Designul elegant permite incadrarea prajitorului intr-o bucatarie cu elemente de design interior sau decoratiuni in diferite nuante de rosu, sau alaturi de alte aparate electrocasnice cu aceasta culoare. Acest model are dimensiuni de 20 x 43 x 12 cm, o greutate de 1,6 Kg si o capacitate de prajire de 2 felii. Cele patru picioare din plastic asigura o aderenta buna astfel ca aparatul nu va aluneca chiar daca il puneti pe un blat lucios iar suportul pentru infasurarea cablului asigura un transport si o depozitare facila.

Putere si grade de prajire

Bosch TAT3A004 are o putere de 980 W care poate sa fie setata in 7 niveluri cu ajutorul unui buton rotativ situat pe una din lateralele prajitorului. Cele 7 grade de prajire alaturi de senzorul electronic pentru prajire uniforma va vor oferi o felie de paine prajita perfect indiferent daca preferati un grad de rumenire mai ridicat sau unul mai redus.

Cititi si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Bosch TAT3A004

Functii si optiuni

Dimensiunile acestui model va vor permite sa prajiti si felii de paine sau bagheta mai lunga, astfel ca nu va mai trebui sa le taiati inainte de prajire. TAT3A004 beneficiaza de mai multe functii si tehnologii dezvoltate de Bosch precum cea de inaltare si ridicare a feliilor de mici dimensiuni, centrarea automata a feliilor sau decuplarea prajitorului la blocarea feliilor in aparat. Pentru incalzirea chiflelor sau bulcilor veti putea sa folositi suportul rabatabil  iar pentru oprirea procesului de prajire veti putea utiliza tasta stop. Tava de colectare a firmitorilor este detasabila, astfel ca o veti putea curata usor deasupra chiuvetei.

Puncte tari

+ design modern si atragator

+ 7 grade de rumenire

+ suport pentru incalzirea chiflelor

+ tava detasabila de colectare a firmiturilor

+ sisteme de siguranta

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– firmiturile de paine cad din tavita de colectare la mutarea prajitorului

Concluzii

Concluzionand, Bosch TAT3A004 este un prajitor de paine cu un design atragator, o putere excelenta si 7 grade de rumenire. Suportul pentru incalzirea chiflelor, curatarea facila a tavitei de colectare a firmiturilor si raportul bun calitate pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui prajitor de paine produs de Bosch.