Purificator de aer Concept CA1000 review

  • Flux de aer
    (4.2)
  • Eficienta filtrare
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Concept CA1000 este un purificator de ultima generatie cu un flux de aer puternic, un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Sistemul de filtrare cu 4 niveluri, timer-ul si consumul redus de energie sunt alte avantaje ale acestui purificator de aer produs de Concept. 

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Calitatea aerului din orase a scazut foarte mult in ultimii ani din cauza cresterii numarului de masini dar si a numeroaselor santiere de constructii. Daca suferiti de alergii sau aveti copii mici pe care doriti sa ii protejati, cea mai buna solutie este achizitia unui purificator de aer. Aceste aparate au filtre eficiente care capteaza chiar si particulele microscopice de praf, alergeni, bacterii sau virusuri. Cele mai performante purificatoare vor utiliza mai multe niveluri de filtrare care vor putea sa capteze si mirosurile neplacute precum cele de fum de tigara sau cele ale animalelor de companie. In cele ce urmeaza va vom prezenta un purificator cu specificatii excelente care este produs de Concept.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator de aer Concept CA1000

Purificator performant

Concept CA1000 este un purificator de aer din gama 2018 cu design elegant de culoare alba si un panou de control discret in partea superioara. Acest purificator are un flux de aer de 238 m3/h, fiind potrivit pentru dormitoarele si livingurile cu o suprafata maxima de 35 mp. Purificatorul  este din plastic, are dimensiuni de 36 x 47.3 x 21.5 cm si o greutate de 5.32 Kg, astfel ca va putea fi transportat cu usurinta dintr-o camera in alta in functie de necesitati. In plus, cablul de alimentare cu lungime de 1.8 metri permite mutarea aparatului in colturile camerelor unde nu aveti prize de alimentare.

4 niveluri de filtrare a aerului

Concept CA1000 utilizeaza un sistem inovativ de filtrare a aerului in 4 niveluri care contine atat un pre-filtru pentru particulele mari de praf, un filtru de carbon pentru absorbtia mirosurilor neplacute si a gazelor daunatoare si un filtru HEPA 13 care capteaza 99.98% din particulele microscopice de praf, bacterii si mucegaiuri care pot sa creeze diferite probleme de sanatate persoanelor sensibile. In plus, lampa UV contribuie la eliminarea bacteriilor, virusilor si mucegariurilor din aerul reemis, care va fi astfel mult mai curat si fara mirosuri neplacute. Durata de viata a filtrelor este de cel mult doi ani, inlocuirea acestora fiind destul de costisitoare.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Concept CA1000

Nivel rezonabil al zgomotului

Purificatorul are 3 trepte de viteza pe care le veti putea folosi in functie de calitatea aerului din spatiile interioare. Nivelul zgomotului variaza intre 30 si 55 dB astfel ca va putea fi folosit si pe timpul noptii la treapta cea mai scazuta de viteza. Consumul energetic de 55 W este unul destul de redus mai ales daca luam in considerare fluxul puternic de aer al acestui model.

Functii si optiuni

Panoul de control este format din 3 butoane cu apasare facila pentru pornire/oprire, setarea vitezei sau a temporizatorului si un indicator luminos care va instiinteaza ca trebuie sa inlocuiti filtrele de aer. Temporizatorul permite setarea unui timp de functionare cuprinsa intre 2 si 8 ore iar functia de ionizare contribuie la captarea eficienta a prafului prin utilizarea ionilor negativi.

Puncte tari

+ design modern

+ meniu intuitiv

+ consum redus de energie

+ flux de aer puternic

+ filtrare in 4 niveluri

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– daca nu este la promotie pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Concept CA1000 este un purificator de ultima generatie cu un flux de aer puternic, un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Sistemul de filtrare cu 4 niveluri, timer-ul si consumul redus de energie sunt alte avantaje ale acestui purificator de aer produs de Concept.