Purificator de aer Heinner HPA-M230 pareri si review

🥇 Heinner HPA-M230 - 35 W, 230 m3/h, 4 trepte de viteza, 14-24 mp, generator ioni
Purificator aer Heinner HPA-M230

Product Name: Heinner HPA-M230

Product Description: Heinner HPA-M230 este un purificator de aer cu putere de 35 W si un flux de aer de 230 m3/h. Purificatorul are 4 trepte de viteza, un sistem performant de filtrare si o optiune de generare a ionilor negativi.

  • Eficienta
    (4.7)
  • Functii si optiuni
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Heinner HPA-M230 este un purificator de aer cu design minimalist si flux puternic de aer ajustabil in 4 trepte. Sistemul performant de filtrare, optiunea de generare de ioni negativi si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui purificator de aer din portofoliul Heinner. 

Pros

+ design minimalist

+ meniu intuitiv

+ 4 trepte de ventilatie

+ 3 moduri de functionare

+ generator de ioni negativi

+ raport bun calitate/pret

Cons

– nivelul zgomotului de functionare este destul de ridicat

Aerul poluat din marile orase determina tot mai multe persoane sa achizitioneze un purificator de aer. Un astfel de aparat dispune de sisteme performante de filtrare care capteaza particulele microscopice de praf, poluanti, bacterii sau alergeni. Cele mai noi modele de purificatoare au senzori care masoara calitatea aerului din camera, astfel ca veti sti cand este necesara pornirea aparatului. Un astfel de purificator modern este si modelul produs de compania autohtona Heinner a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator aer Heinner HPA-M230

Purificator cu design minimalist

Purificatorul de aer Heinner HPA-M230 are un design alb simplu cu margini rotunjite si panou de control in partea superioara. Designul minimalist permite utilizarea aparatului atat intr-un living modern cat si intr-un dormitor cu amenajare clasica. Acest purificator este potrivit pentru incaparile cu o suprafata cuprinsa intre 14 si 24 mp. 

4 trepte de viteza

Heinner HPA-M230 are o putere de 35 W si un flux de aer maxim de 230 m3/h care poate fi setat in 4 trepte inclusiv optiunea turbo care este utila pentru o curatare in profunzime. Purificatorul are 3 moduri de functionare: Modul Auto (care asigura curatarea aerului in functie de calitatea acestuia), Modul Sleep (care se activeaza atunci cand este intuneric) si Modul cu temporizator care permite programarea duratei de functionare intr-un interval cuprins intre 2 si 8 de ore. Acest model are un senzor cu indicarea calitatii aerului, culoarea verde indicand un nivel optim al aerului din incapere. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Heinner HPA-M230

Filtru multiplu

Panoul de control este intuitiv, permitand setarea facila a modurilor de functionare si a vitezei ventilatorului. Sistemul de filtrare in 3 niveluri asigura captarea a pana la 99.97% dintre particulele din aer. Filtrul primar filtreaza particulele mari de praf si alergeni, filtrul HEPA 13 asigura captarea particulelor microscopice iar filtrul de carbon activ absoarbe mirosurile neplacute, formaldehida sau alti poluanti din aer. Indicatorul luminos va va informa cand trebuie sa curatati filtrul (o data la doua saptamani) sau sa il schimbati (o data la 3-6 luni). Pe langa filtrarea aerului, acest purificator poate genera ioni negativi care aduc multe benificii sanatatii precum imbunatatirea calitatii somnului sau a imunitatii impotriva alergiilor. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ meniu intuitiv

+ 4 trepte de ventilatie

+ 3 moduri de functionare

+ generator de ioni negativi

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de functionare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner HPA-M230 este un purificator de aer cu design minimalist si flux puternic de aer ajustabil in 4 trepte. Sistemul performant de filtrare, optiunea de generare de ioni negativi si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui purificator de aer din portofoliul Heinner. 

Tags: