Purificator de aer Philips AC4012/00 review

  • Eficienta
    (5)
  • Design
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.8

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

In ultima vreme, se vorbeste din ce in ce mai mult despre efectele devastatoare ale poluarii cauzate de neglijenta si nepasarea oamenilor. Drept urmare, nu este de mirare ca aerul a devenit de-a dreptul sufocant, iar simpla deschidere a ferestrei pentru aerisire nu este suficienta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

pirificator-aer-Philips-AC4012

Tocmai de aceea, pentru un aer proaspat in orice locuinta, mai ales in cele in care locuiesc copii sau persoane care sufera de afectiuni respiratorii, este recomandata achizitionarea unui purificator de aer precum modelul Philips AC4012/00. Astfel, toate persoanele care vor vizita o casa in care se afla un asemenea dispozitiv o vor gasi mult mai primitoare si curata, fapt care va pune gazda intr-o lumina favorabila. Mai mult decat atat, rolul acestui purificator de aer este de a ajuta la combaterea stresului, migrenelor sau chiar depresiei care, recent, a pus stapanire pe din ce in ce mai multe persoane.

Cum ajuta purificatorul de aer Philips AC4012/00 sa dea locuintei un aer prospat si curat

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Philips-AC4012

Mai intai de toate, de un real ajutor pentru purificatorul de aer este sistemul de filtrare avansat care duce la eliminarea agentilor daunatori. Acest proces de eliminare se desfasoara in trei etape: in cea dintai etapa, intra in actiune prefiltrul antibacterian care are rolul de a prelua particulele mari precum praful si chiar firele de par uman. Apoi, filtrul de carbon elimina toate mirosurile neplacute din incapere. In cea de-a treia etapa, filtrul Hepa este activat pentru a combate particulele fine de praf care se depun inevitabil pe orice suprafata. Totodata, filtrul Hepa are rolul de a duce la eliminarea mucegaiului si germenilor.

Suprafata pe care poate actiona un astfel de dispozitiv este de 32 metri patrati, ceea ce il face ideal si pentru incaperile de mari dimensiuni. Iar pentru cei care se tem ca un astfel de purificator le-ar putea aduce tulburari ale somnului, deranjandu-i cu zgomotul provocat, compania Philips vine cu o veste minunata: aparatul este unul foarte silentios si are in dotare indicatori cu luminozitate redusa pentru a nu deranja utilizatorul. De asemenea, aceste specificatii inteligente au rolul de a asigura consumul redus de energie, ducand la economii substantiale.

Trebuie remarcat ca purificatorul de aer nu doar ca asigura improspatarea unei incaperi, ci intocmeste si o analiza sofisticata pentru a determina calitatea aerului din locuinta in care este asezat. Pentru a comunica informatiile acestei analize, el foloseste indicatoare luminoase. Astfel, colorarea luminii in albastru indica faptul ca aerul are o calitate buna, lumina de culoare violet arata faptul ca aerul are o calitate acceptabila, iar rosu faptul ca nivelul de calitate al aerului este slab. De asemenea, dispozitivul Philips AC4012/00 vine dotat cu un cronometru care face ca acest purificator de aer sa se opreasca automat dupa un numar setat de ore pentru a nu consuma energie inutila. Se pot seta una, patru sau opt ore, in functie de preferintele utilizatorului.

Din punct de vedere al pretului, acesta nu este unul foarte mare, daca se iau in calcul dotarile inteligente ale aparatului. Mai mult decat atat, expertii privind calitatea aerului sunt de parere ca, in viitorul apropiat, din cauza poluarii ridicate, un astfel de dispozitiv va fi indispensabil.