Purificator Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 review

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F
 • Eficienta filtrarii
  (4.8)
 • Flux de aer
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 este un purificator modern de aer, cu un flux puternic si un sistem performant de filtrare. Panoul de control digital, cele 4 trepte de putere si intretinerea usoara a filtrelor sunt alte avantaje ale acestui purificator de aer din portofoliul Rowenta.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Praful si alergenii din aer creaza din ce in ce mai multe probleme de sanatate atat adultilor dar mai ales copiilor. Cea mai buna solutie pentru a va proteja sanatatea este achizitionarea unui purificator de aer . Aceste aparate utilizeaza sisteme performante de filtrare care capteaza atat particulele mai mari de praf si alergeni cat si mirosurile neplacute sau poluantii din aer. Cele mai importante specificatii tehnice ale unui purificator de aer sunt fluxul de aer, nivelurile de filtrare, nivelul zgomotului si tipul filtrelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un purificator modern de aer care este produs de compania germana Rowenta. 

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator de aer Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1

Purificator performant de aer

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 este un purificator de aer cu un design elegant alb/argintiu si un panou de control digital in partea superioara. Desingul interesant al purificatorului permite integrarea facila a acestuia in incaperi si spatii deschise cu amenajari moderne sau minimaliste. Acest purificator are dimensiuni de 68.2 x 31.6 x 26.5 cm, o greutate de 8.5 Kg si este recomandat pentru camere si open space-uri cu o suprafata maxima de 80 mp.

Flux puternic de aer

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 are un panou de control digital care permite setarea vitezei fluxului de aer dar si activarea unor functii suplimentare precum modul de noapte sau timer. Purificatorul are o putere de 75 W si un flux de aer este de 345 m3/h care poate fi setat in 4 trepte de viteza in functie de preferinte. In plus, fluxul de aer poate fi optimizat prin modificarea unghiului de evacuare intre 45 si 90 de grade, pentru o difuzie mai buna sau un confort sporit in utilizare. Nivelul zgomotului variaza intre 28 si 52 dB in functie de treapta de viteza aleasa, aparatul putand sa fie folosit si noaptea fara a va deranja. 

โ‡’ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1

4 niveluri de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza 4 filtre care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf, alergeni si poluanti. Cele 4 filtre sunt:

 • prefiltru – capteaza particulele mari de praf si alergeni
 • filtrul de carbon – capteaza poluantii si gazele nocive din aer
 • filtrul allergy  – capteaza cele mai mici particule de praf, mucegai, polen sau acarieni
 • filtrul NanoCaptur – blocheaza formaldehida

Filtrele au o intretinere facila, un indicator luminos instiintandu-va cand este nevoie de o noua curatare. Cele mai importante functii ale purificatorului sunt oprirea automata, modul de noapte si timerul. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control digital

+ flux puternic de aer

+ 4 trepte de viteza

+ 4 niveluri de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– purificatorul are dimensiuni mari

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 este un purificator modern de aer, cu un flux puternic si un sistem performant de filtrare. Panoul de control digital, cele 4 trepte de putere si intretinerea usoara a filtrelor sunt alte avantaje ale acestui purificator de aer din portofoliul Rowenta. 

Manual de utilizare Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1