Robot de aspirare Dirt Devil M608 review

  • Pret
    (4.5)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Functii
    (5)
4.7

Sumar

Dirt Devil M608 este un model interesant si util, mai ales cum el poate sa fie utilizat atat pentru a aspira suprafete dure (cum sunt cele cu parchet, spre exemplu), dar si covoare. Inteligent, mic si discret, acest robot de aspirare isi poate gasi utilitatea atat acasa cat si la birou. Este un produs high tech si probabil ca nu toti vor fi convinsi de utilitatea lui, dar, daca il incerci, aceasta va fi demonstrata. Si, nu in ultimul rand, este unul dintre cele mai ieftine de felul sau.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Robotii de curatat sunt inventii mai vechi, dar la noi au ajuns destul de curand, mult dupa ce i-am vazut pentru prima data in filmele si serialele straine. Chiar si acum insa, ei nu sunt aparatele cele mai simplu de cumparat, desi pe piata se gasesc si modele ceva mai ieftine si mai usor de achizitionat de oamenii de rand. Dirt Devil vin si ei cu un astfel de produs. Firma este una cu renume in industria de curatare, avand unele dintre cele mai bune aspiratoare, asa ca nu este greu de imaginat ca si acest robot de curatat, Dirt Devil M608, este unul bun, cu raport calitate pret excelent.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

Robot-de-aspirare-Dirt-Devil-M608

In primul rand, trebui sa amintim ca aparatul este unul destul de micut. Cantareste doar 1.8 kg, incape fara probleme intr-o geanta si are un rezervor de praf relativ mic, de 0.4 l. Asadar, nu este un aspirator in adevaratul sens al cuvantului, ci doar un mic ajutor care va fi util pentru ca, datorita lui, vei folosi mai rar produsele mari. In plus, strange murdaria ocazionala, asa ca nu mai trebuie sa stai mereu cu ochii pe ce scapi pe jos. In plus, acesta functioneaza cu un sistem pe baterie, necesita 4 – 5 ore de incarcare si are o autonomie de 60 minute, dar macar in acest timp iti curata casa de par si praf.

Dirt-Devil-M608

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Este de mirare cum un aparat atat de mic precum este acesta reuseste sa incorporeze totusi niste sisteme destul de avansate. In primul rand, el poate sa fie pornit cu telecomanda, ceea ce nu este o realizare foarte mare in ziua de astazi, dar, cum la ea se mai adauga si altele, este clar ca vorbim despre un aparat deosebit. Pentru cei care doresc sa se intoarca acasa si sa nu mai gaseasca praful pe jos, Dirt Devil M608 poate sa fie programat si cu intarziere, pentru a porni la ora fixa si pentru a termina totul cat proprietarul nu este acasa.

Un alt sistem extrem de util este cel care nu permite robotului sa intre in camerele in care nu iti doresti. Daca exista obiecte sensibile acolo, acesta poate sa fie setat sa se opreasca la usa. Odata cu el primesti si un senzor care emite un semnal laser. Acesta trebuie montat la usa si robotul va primi informatia sa nu treaca peste acel semnal.

In concluzie, Dirt Devil M608 este un model interesant si util, mai ales cum el poate sa fie utilizat atat pentru a aspira suprafete dure (cum sunt cele cu parchet, spre exemplu), dar si covoare. Trecerea se face destul de simplu si puterea este adaptata automat in functie de aceasta. Inteligent, mic si discret, acest robot de aspirare isi poate gasi utilitatea atat acasa cat si la birou. Este un produs high tech si probabil ca nu toti vor fi convinsi de utilitatea lui, dar, daca il incerci, aceasta va fi demonstrata. Si, nu in ultimul rand, este unul dintre cele mai ieftine de felul sau.