Robot de aspirare iRobot Roomba 886 review

  • Tehnologii
    (5)
  • Eficienta
    (4)
  • Consum
    (4.5)
4.5

Sumar

Daca doriti sa nu va mai ocupati timpul liber aspirand si stergand praful, va recomandam robotul de aspirare iRobot Roomba 886 care poate face asta in locul dumneavoastra cand nu sunteti acasa.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania American iRobor produce roboti de aspirare de cateva decenii, dar deabia in ultimii ani aceste produse au inceput sa fie foarte populare. Robotii de aspirare se adreseaza persoanelor care au un program incarcat si care nu au timp pentru curatenie. Aceste tipuri de aspiratoare sunt detul de intelingente pentru a face curatenie in locul dumneavoastra.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

robot-de-aspirare-irobot-roomba-886

Roomba 886 este un robot de aspirare in forma circulara, care are margini cu tampon pentru un contact usor cu obstacolele si ssenzori care il ajuta sa nu cada pe scari. Partea superioara a robotului de aspirare are un finisaj negru elegant, cu un buton mare pentru pornire, un ecran si patru butoate pentru diferite functii. In partea din spate este un compartiment detasabil, care colecteaza praful si mizeria si care poate fi usor desprins la o apasare de buton. Exista de asemenea si un filtru care va impiedica priaful sa iasa atunci cand detasati acest compartiment. In partea inferioara exista trei perii rotative care vor impinge praful si muradia catre cosul de colectare.

Roomba 886 este foarte usor de utilizat si nu trebuie sa aveti foarte mare expertiza tehnica pentru a-l folosi. La doar o apasare de cateva butoane Roomba este pregatit sa faca curatenie in orice camera imediat, dar puteti sa il programati intr-o anumita zi si la o anumita ora. Astfel in puteti programa ca saptamanal, la o anumita ora cand nu sunteti acasa, sa aspire iar Roomba 886 nu va va dezamagi.

irobot-roomba-886

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

La primele utilizari, Roomba 886 se va lovi usor de obstacole pana va face o harta a camerelor cu ajutorul sistemului de navigatie inteligent iAdapt, iar ulterior va invata cum sa se fereasca de ele. Avand in vedere ca nu are fire, Roomba 886 se va misca usor prin camere, iar atunci cand bateria este aproape descarcata se va indrepta singur spre statia de incarcare. O incarcare completa a bateriei dureaza intre patru si cinci ore, si se descarca dupa o utilizare a robotoului de aproximativ trei ore.

Aspiratorul robot iRobot Roomba 886 este eficient pe toate tipurile de suprafete dar se descurca mult mai bine pe suprafetele dure ca parchetul si gresia sau pe mochetele si covoarele mai subtiri. Cu ajutorul sistemului Wall Follow, Roomba 886 va curata toata suprafata camerei, pe langa mobilier si pereti, chiar si in colturile greu accesibile.

Modelul Roomba 886 are o putere de aspirare mai mare de pana la cinci ori decat modelele anterioare, are o durata de viata a bateriei de aproape doua ori comparativ cu modelele mai vechi si este de asemenea mai silentios.

In concluzie, daca doriti sa nu va mai ocupati timpul liber aspirand si stergand praful, va recomandam robotul de aspirare iRobot Roomba 886 care poate face asta in locul dumneavoastra cand nu sunteti acasa.