Robot de aspirare Philips SmartPro Compact FC8776/01 review

  • Eficienta
    (4)
  • Baterie
    (5)
  • Pret
    (4)
4.3

Sumar

Philips SmartPro Compact FC8776/01 este un robot de aspirare foarte bun pentru aspirarea prafului, parului de animale si a mizeriilor de pe suprafetele dure. Forma compacta, durata de functionare a bateriei, senzorii inteligenti si functiile suplimentare fac din acest robot o alegere buna chiar daca pretul nu este unul de neglijat.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Chiar daca nu iubiti tehnologia, trebuie sa recunoasteti ca robotii de aspirare sunt o solutie interesanta pentru o activitate mai degraba plictisitoare. Daca sunteti interesat doar de puterea si capacitatea de aspirare, robotii de aspirare nu se pot compara cu aspiratoarele clasice multi-suprafete. In schimb, daca doriti aspirarea prafului si a firmiturilor de cateva ori pe saptamana cu minim de efort, atunci un robot de aspirare este ceea ce cautati. Robotii de aspirare folosesc cele mai noi tehnologii, precum senzori, cipuri inteligente si diferite accesorii insa si pretul creste cu cat folosesc mai multe dintre aceste tehnologii.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

Robotul de aspirare Philips SmartPro Compact FC8776/01 are un design modern si compact, fiind unul dintre cele mai subtiri de pe piata. Dimensiunile de 60.1 x 330 mm ii permit sa aspire si in locuri mai greu accesibile, sub paturi, canapele sau alte tipuri de mobilier. Robotul are o greutate de doar 1.73 kg si o capacitate de colectare de 0.3 litri. Dimensiunile compacte si greutate scazuta ii permit robotului sa treaca cu usurinta peste obstacole si praguri de pana la 0.17 mm. Acest robot nu este foarte silentios, avand un nivel al zgomotului de 58 dB, dar poate fi programat pe o durata de 24 de ore, putand astfel aspira atunci cand nu sunteti acasa.

Robotul SmartPro Compact FC8776/01 de la Philips functioneaza cu un acumulator Li-Ion care ii asigura o durata de functionare de 2 ore si 10 minute, mai mult decat suficient pentru aspirarea unui apartament cu doua sau trei camere. Durata de incarcare a acumulatorului este de 4 ore, iar robotul se va intoarce la statia de andocare atunci cand bateria este aproape descarcata. Cele 4 roti ale robotului ii asigura o deplasare usoara iar cei 6 senzori cu infrarosu il ajuta sa evite scarile si obstacolele pentru a nu se rasturna sau a ramane blocat.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

SmartPro Compact FC8776/01 este eficient in curatarea suprafetelor dure precum parchetul sau gresia, putand intampina probleme la aspirarea covoarelor sau mochetelor mai groase. Pornirea se poate face prin apasarea butonului de start de pe robot sau cu ajutorul telecomenzii. Robotul are 4 stiluri de curatare: in zig-zag, la intamplare, de-a lungul peretelui si circular, iar in modul automat foloseste o combinatie a celor 4 stiluri. Telecomanda mai poate fi folosita pentru navigarea manuala, setarea timpului de aspirare, pentru selectarea unui stil de curatare sau pentru a trimite robotul la statia de andocare.

Philips SmartPro Compact FC8776/01 foloseste 18 senzori inteligenti si cele doua perii mari pentru a detecta si colecta praful si mizeria inspre zona de aspirare. Aceasta este formata din capul de aspirare si cele trei orificii situate in fata si pe lateralele robotului. Cei doi indicatori luminosi va vor instiinta cand containerul de colectare este plin sau cand robotul intampina anumite probleme in aspirare. Daca exita situatii cand nu gasiti robotul de aspirare, puteti sa bateti o data din palme, iar acesta va raspunde printr-un semnal sonor si luminos.

Concluzionand, Philips SmartPro Compact FC8776/01 este un robot de aspirare foarte bun pentru aspirarea prafului, parului de animale si a mizeriilor de pe suprafetele dure. Forma compacta, durata de functionare a bateriei, senzorii inteligenti si functiile suplimentare fac din acest robot o alegere buna chiar daca pretul nu este unul de neglijat.