Robot de aspirare Philips SmartPro Easy FC8794/01 review

  • Eficienta
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.9)
  • Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Philips SmartPro Easy FC8794/01 este un aspirator modern cu o putere buna de aspirare si o autonomie excelenta. Designul subtire, cei 23 de senzori si cele 3 etape de curatare sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestui aspirator robot produs de Philips. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspirarea prafului din case a devenit mult mai usoara in ziua de astazi, existand diferite tipuri de aspiratoare cu o manevrare si utilizare facila. Cea mai buna solutie pentru aspirarea periodica a prafului si a mizeriilor sunt aspiratoarele robot, cele mai moderne modele avand o putere mare de aspirare si o autonomie excelenta. Desi un astfel de aspirator nu va putea inlocui un aspirator clasic, veti putea totusi sa va mentineti casa curata aspirand praful, firmiturile si parul atat de pe suprafetele dure cat si de pe covoare si mochete mai subtiri. In continuare va vom prezenta un aspirator robot modern care este produs de Philips.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

Aspirator robot Philips SmartPro Easy FC879401

Aspirator robot ultra-subtire

Philips SmartPro Easy FC8794/01 este un aspiratore robot cu un design subtire de culoare neagra cu insertii turcoaz . Aspiratorul are dimensiuni de 300 x 300 x 58.5 mm si o greutate de doar 2 Kg astfel ca va putea sa aspire praful usor si de mobilier precum canapele si comode. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.4 litri suficient pentru aspirarea prafului dintr-un apartament de dimensiuni medii, golirea facandu-se fara sa intrati in contact cu praful aspirat. Aspiratorul are doua roti lateriale si una multidirectionala care ii ofera o deplasare facila chiar si pe covoare sau mochete. Din cei 23 de senzori cu care este prevazut acest model 5 sunt pentru deplasare, aspiratorul folosindu-i pentru a detecta obstacolele si diferentele de nivel.

Autonomie si putere

Philips FC8794/01 are o baterie Li-Ion de 14.8 V care ofera o durata excelenta de functionare care poate sa ajunga la 105 minute, timp suficient pentru aspirarea unui apartament cu 3 camere. Atunci cand bateria este descarcata, aspiratorul se va intoarce la statia de andocare, incarcarea completa durand 4 ore. Desi nu are dimensiuni mari acest aspirator are o putere de aspirare de 600 Pa, putand sa aspire praful, firmiturile sau parul animalelor de companie atat de pe gresie sau parchet cat si de pe covoarele mai putin pufoase. Cele doua perii rotative depasesc marginile aspiratorului, putand astfel sa stranga praful si scamele adunate in colturile camerelor sau sub mobilier. Acest model dispune de un filtru EPA12 ultraigienic, astfel ca reemisiile de praf vor fi infime.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Philips SmartPro Easy FC879401

Moduri de curatare

Philips SmartPro Easy FC8794/01 curata suprafetele dure in 3 etape: periile aduna praful, capul de aspirare il aspira iar buretele din microfibra care se poate umezi sterge particulele de praf de pe parchet sau gresie. Controlul aspiratorului se face cu ajutorul unei telecomenzi simple prin intermediul careia veti putea selecta unul din cele 4  moduri de curatare: in spirala, in Z, aleatoriu sau de-a lungul peretilor. Daca doriti, veti putea sa controlati miscarile aspiratorului cu ajutorul celor 4 sageti de pe telecomanda, asigurandu-va ca nu ramane nicio zona necuratata. Tot cu ajutorul telecomenzii, aspiratorul robot poate sa fie directionat spre statia de andocare dar si programat pentru a aspira in urmatoarele 24 de ore. Pentru ca aspiratorul sa poate curata eficient, va trebui sa curatati periodic senzorii de deplasare, orificiul de aspirare, periile si rotile.

Puncte tari

+ autonomie excelenta a bateriei

+ design modern ultra-subtire

+ 3 etape de curatare

+ putere buna de aspirare

+ 4 optiuni de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor

Puncte slabe

– necesita curatarea periodica a senzorilor pentru a evita blocarea 

Concluzii

In concluzie, Philips SmartPro Easy FC8794/01 este un aspirator modern cu o putere buna de aspirare si o autonomie excelenta. Designul subtire, cei 23 de senzori si cele 3 etape de curatare sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestui aspirator robot produs de Philips.