Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GE review

  • Eficienta
  • Tehnologii
  • Pret

Sumar

Samsung VR20M707HWS/GE este un robot de aspirare de ultima generatie, eficient pe toate tipurile de suprafete. Calitatea materialelor din care este facut, meniul intuitiv, tehnologiile moderne, conexiunea la wi-fi sau telecomanda fac din acest robot de aspirare cea mai buna alegere de pe piata in acest moment.

4.7

Desi nu putem inca sa lasam curatenia in seama robotilor asta nu inseamna ca nu sunt roboti de aspirare din ce in ce mai performanti care au rezultate excelente. Desi din cand in cand trebuie sa folosim si aspiratorul clasic, cu o mai mare putere de aspirare, robotii de aspirare pot intretine curatenia aspirand praful, parul animalelor sau diferitele firmituri sau resturi de mancare. Atunci cand luati in considerare achizitia unui robot de aspirare trebuie sa tineti cont de cateva aspecte. In primul rand asigurati-va ca alegeti un model care poate aspira tipurile de podea sau carpete din casa voastra. Unele modele vor aspira cu usurinta covoare sau carpete in timp ce altele sunt eficinete pe suprafetele dure dar se vor incurca in covoare.

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% la electrocasnicele de bucatarie Philips de la eMag Click aici pentru oferta

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

Robot aspirare Samsung VR20M707HWSGE

Samsung VR20M707HWS/GE este un robot de aspirare de ultima generatiecare a fost lansat pe piata la inceputul anului 2017. Robotul de aspirare are forma rotunda si o combinatie inspirata de gri metalizat cu negru. VR20M707HWS/GE are dimensiuni de 34 x 97 x 34.8 cm, o greutate de 4.3 kg si un nivel al zgomotului destul de ridicat de 77 dB. Peria de aspirare are o latime de 28.8 cm, cu peste 40% mai mare decat a altor aspiratoare robot, curantand astfel o suprafata mai mare mai rapid si cu mai putine miscari. Puterea de aspirare este de 20 W ceea ce inseamna ca va putea aspira eficient suprafetele dure, chiar si in locurile greu accesibil iar viteza de aspirare este de 32 cm/s. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.3 litri astfel ca va trebui sa il goliti probabil inainte de fiecare reincarcare a bateriei. Cele doua roti mari ajuta robotul de aspirare sa treaca cu usurinta peste obstacole, trecand usor de la suprafete dure la covoare si mochete.

Samsung VR20M707HWSGE robot aspirare

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 30% la produsele din oferta Cooling Days la eMag
Click aici pentru oferta

Cei nouă senzori inteligenți de la bord ajută la scanarea camerelor si crearea unei harti optime de curatare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mobilierul sau alte obiecte de pe podea, deoarece aspiratorul robot va sti sa le ocoleasca, detectand obstacole de pana la 10 mm. Samsung VR20M707HWS/GE are un sistem de aspirare eficienta a colturilor astfel ca nu va trebui sa aspirati manual pe langa pereti sau mobilier. In plus, peria are un sistem de autocuratare prin care sunt aspirate toate firele de par si murdaria care ar putea reduce puterea de aspirare. Robotul de aspirarea detecteaza tipul de suprafata si optimizeaza puterea de aspirare pentru a oferi o curatare optima atat podelelor din lemn sau gresie cat si mochetelor sau covoarelor mai groase. Samsung VR20M707HWS/GE beneficiaza de un filtru Hepa lavabil astfel care va reduce costurile de intretinere ale aspiratorului.

Samsung VR20M707HWSGE

Panoul de control al aspiratorului este situat in partea superioara si are un afisaj electronic mare si trei butoane pentru pornire/oprire, pentru aspirarea unui anumit loc si pentru incarcare. Din meniu puteti alege intre cele trei tipuri de aspirare: silentios, normal sau puternic si intre aspirarea automata, cea manuala sau cea doar a unui anumit spatiu. Aspiratorul beneficiaza de o telecomanda cu ajutorul careia puteti sa programati robotul sa aspire la o anumita ora si in anumite zile ale saptamanii. Tot cu ajutorul telecomenzii puteti sa aspirati un loc anume sau sa dirijati manual aspiratorul prin casa. In plus, robotul de aspirare beneficiaza si de conexiune wi-fi astfel ca il veti putea programa sau dirija si prin intermediul aplicatiei instalate pe smartphone-ul dumneavoastra. Durata de functionare a bateriei este de 60 de minute, iar cand este aproape epuizata, robotul de aspirare se va indrepta singur catre dock-ul de incarcare. O incarcare completa a bateriei dureaza aproximativ 160 de minute.

Concluzionand, Samsung VR20M707HWS/GE este un robot de aspirare de ultima generatie, eficient pe toate tipurile de suprafete. Calitatea materialelor din care este facut, meniul intuitiv, tehnologiile moderne, conexiunea la wi-fi sau telecomanda fac din acest robot de aspirare cea mai buna alegere de pe piata in acest moment.