Robot de bucatarie Braun FP3010 review

  • Putere
    (4.7)
  • Eficienta
    (4.8)
  • Pret
    (5)
4.8

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Activitatile repetitive din bucatarie nu sunt intotdeauna foarte placute de aceea tot mai multe persoane prefera sa-si achizitioneze un robot de bucatarie pentru a le usura munca. Un astfel de robot poate sa va ajute sa taiati, feliati, macinati, amenstecati diferite amestecuri, compozitii sau creme si chiar sa framantati aluatul. Veti economisi astfel foarte mult timp iar rezultatele vor fi extraordinare de fiecare data. Primul criteriu in alegerea unui robot de bucatarie este capacitatea si puterea. Daca nu gatiti pentru mai mult de doua-trei persoane puteti sa alegeti si un robot mai mic care va fi mai economic si mai silentios. In continuare va vom prezenta un astfel de robot de bucatarie produs de Braun care are reviewuri excelente si un pret redus.

Robot de bucatarie Braun FP3010

Robot de bucatarie cu design retro

Braun FP3010 este un robot de bucatarie care face parte din colectia Tribute Collection prin care producatorul german incearca sa readuca in atentia clientilor unele din cele mai populare modele, updatate cu cele mai noi tehnologii. Acest robot de bucatarie are astfel un design retro de culoare alba, singurul element decorativ fiind butonul rotativ pentru selectia treptei de viteza care este negru. Robotul are dimensiuni de 38 x 39 x 29 cm si o greutate de 4.24 Kg putand fi usor transportabil si necesitand un spatiu mic pentru depozitare.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Braun FP3010

Putere si silentiozitate

Bolul robotului este din plastic si are o capacitate de 2 litri, astfel ca nu veti putea folosi cantitati prea mari de ingrediente. Pentru capacitatea sa robotul are o putere destul de mare de 600 W, astfel ca se va descurca foarte usor chiar si cu legume si fructe mai tari sau cu aluaturi mai dense. Un alt atu al cestui robot sunt cele 15 viteze plus functia pulse pe care le puteti folosi pentru o taiere, amestecare sau raziure cat mai eficienta. De exemplu pentru taierea cartofilor prajiti va trebui sa folositi vitezele 1 si 2, pentru taiere, razuire si feliere puterile 1-8, pentru frisca puterea 2 si pentru bezea puterile 4-5.

Accesorii utile

Bolul din plastic are gradatie, maner si un capac care nu permite varsarea compozitiei pe blatul de lucru dar este prevazut si cu un orificiu prin care puteti adauga diferite ingrediente in timp ce folositi robotul. In pachet sunt incluse accesorii din plastic si discuri si cutite cu insertii din otel inoxidabil pentru diferite tipuri de razuire, blendare, amestecare, batere, feliere sau framantare. Panoul de control este format din cele doua butoane rotative, unul pentru selectarea vitezei si al doulea pentru functia pulse.

Concluzie

In concluzie, Braun FP3010 este un robot de bucatarie cu design simplu, cu o capacitate redusa si o eficienta ridicata. Cele 15 viteze, numarul mare de accesorii incluse sau pretul foarte accesibil din aceasta perioada fac din acest robot de bucatarie un best-buy pentru orice familie mica.