Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM242 review

  • Functii
    (4.5)
  • Capacitate
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4.3

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca aveti nevoie de un robot multifunctional pentru bucataria dumneavoastra, Kenwood Prospero KM242  poate fi alegerea ideala. Putere, versatilitate si materiale premium, toate se regaesc in noul robot de buctarie de la Kenwood care va ajuta sa framantati, amestecati, macinati, stoarceti pentru a pregati cele mai bune aluaturi, supe, sosuri, sucuri sau cocktailuri.

Robot-de-bucatarie-Kenwood-Prospero-KM242

Kenwood Prospero a proiectat un robot multifuncțional cu 6 viteze, care îndeplinește mai multe sarcini într-un singur dispozitiv, ocupă foarte puțin spațiu și va permite sa gatiti pentru toata familiaRobotul Kenwood Prospero KM242  contine un bol de inox pentru amestecare, un cutit din oțel inoxidabil si trei discuri reversibile de inox care formeaza setul de gatire, si de asemenea, vine cu un blender cu o capacitate totala de 1.8L si un storcator de fructe cu o putere de 900W, care il transforma in multifunctionalul ideal pentru micile bucatarii.

Kenwood-Prospero-KM242-componente

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Folosind bolul de inox de 4.3 litri al robotului Kenwood KM242 Prospero și  kitul de patiserie, care include un tel și un mixer, veti putea crea aluaturi sau compozitii care vor încânta iubitorii de pâine, chifle, placinte, prajituri sau torturi. De asemenea folosind blenderul cu o capacitate de 1,8 litri veti putea crea rapid  supe creme, piureuri sau sosuri iar cu storcătorul de fructe cu o putere de 900W veti avea tot timpul sucuri de fructe proaspete sau cocktailuri pentru invitatii dumneavoastra.

Capacitati maxime:

– produse de patiserie: 450 grame de faina

– aluat de paine: 500 de grame de faina

– albusuri de ou: 8

– blender fructe: 1,8 kilograme amestec

– alte amestecuri: 1,6 kilograme

Robotul Kenwood Prospero KM242  se manevreaza cu usurinta, toate componenele sunt usor de utilizat si dezansamblat pentru a putea fi spalate, inclusiv in masina de spalat vase iar sistemul anti derapare si capacul pentru bolul de inox va vor ajuta sa mentineti bucataria curata.