Robot de bucatarie Tefal Wizzo QB319838 review

Tefal Wizzo QB319838
 • Putere
  (4.5)
 • Accesorii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Tefal Wizzo QB319838 este un robot de bucatarie modern, cu un motor puternic si cu numeroase accesorii incluse. Tehnologia Flex Whisk, cele 5 trepte de viteza si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui robot de bucatarie produs de Tefal.

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Robotul de bucatarie este unul din cele mai importante aparate electrocasnice mici, care poate fi utilizat pentru prepararea unei game variate de mancaruri. Daca robotii de bucatarie mai ieftini au functii de baza si un numar redus de accesorii, modelele premium beneficiaza de optiuni si accesorii diverse care permit tocarea, razuirea, blendarea, baterea, amestecarea sau chiar framantarea aluaturilor. In continuare va vom prezenta un astfel de robot premium care este produs de compania franceza Tefal.

Robot de bucatarie Tefal Wizzo QB319838

Robot de bucatarie modern

Tefal Wizzo QB319838 este un robot de bucatarie cu un design modern negru argintiu si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului francez. Robotul are un sistem eficient antialunecare care asigura o stabilitate buna chiar si la viteze foarte mari. Utilizarea frontala asigura o manevrarea facila a robotului care necesita un spatiu relativ restrans pentru depozitare.

Motor cu putere de 1000 W

Tefal Wizzo QB319838 are un motor cu putere de 1000 W care poate fi setata in 4 trepte de putere in functie de accesoriul utilizat. In plus, aveti la dispozitie si functia turbo pe care o veti putea utiliza la tocarea legumelor si fructelor mai tari. Setarea treptei de putere se face prin intermediul unui buton rotativ, situat in partea dreapta a robotului. Telul dispune de miscari planetare care vor asigura mixarea omogena a diferitelor creme si amestecuri pe care doriti sa le preparati.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Tefal Wizzo QB319838

Gama variata de accesorii

Bolul principal din inox are o capacitate de 4 litri si este prevazut cu o protectie de plastic care asigura pastrarea curata a suprafeteleor din jur. Pe langa acest bol, in pachet veti mai gasi inca 5 accesorii:

 • un set pentru patiserie care include un tel, un accesoriu din plastic pentru aluaturi pufoase si unul din inox pentru cele dense;
 • un tocator cu o capacitate de 1 litru unde veti putea toca rapid diferite tipuri de legume si fructe;
 • un blender cu o capacitate de 1 litru pentru prepararea unor supe si bauturi delicioase;
 • un accesoriu tip masina de tocat carne cu doua site din inox pentru tocarea carnii
 • un accesoriu pentru raderea si felierea branzeturilor, fructelor sau legumelor.

In pachet veti mai gasi si o carte cu 25 de retete delicioase care se prepara foarte usor cu ajutorul acestui robot.

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ 5 trepte de putere

+ gama variata de accesorii

+ panou de control intuitiv

+ carte de bucate inclusa

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– zgomotul de functionare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Tefal Wizzo QB319838 este un robot de bucatarie modern, cu un motor puternic si cu numeroase accesorii incluse. Tehnologia Flex Whisk, cele 5 trepte de viteza si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui robot de bucatarie produs de Tefal.

Manual Tefal Wizzo QB319838