Set trimmer pentru gradina Bosch ISIO 3 review

  • Baterie
    (4.5)
  • Utilizare
    (4.5)
  • Accesorii
    (4)
4.3

Sumar

Bosch ISIO 3 este un trimmer pentru gradina foarte versatil, eficint si usor de utilizat. Greutatea redusa, bateria care ofera un timp de lucru de 50 de minute, sistemele care asigura folosirea fara intreruperi si calitatea foarfecelor fac din acest trimmer un “must have” pentru doamnele care doresc o gradina perfecta.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Odata cu venirea primaverii vom petrece din ce in ce mai mult timp pentru a ingriji gaznul, gardul viu sau arbustii de pe langa case. Daca nu aveti foarte mult timp pentru aceste activitati dar totusi doriti sa aveti o gradina ingrijita si care arata bine exista totusi o solutie. Achizitia unui trimmer sau a unei masini electrice de tuns va va permite sa tundeti arbustii si gardul viu intr-un timp mult mai scurt decat daca ati folosi o foarfeca manuala. Multe persoane de sex feminin sunt pasionate de ingijirea florilor si a gradinilor, astfel incat un trimmer de mici dimensiuni le va usura munca.

Bosch ISIO 3 este un trimmer pentru gradina de mici dimensiuni, avand o forma ergonomica care asigura o prindere sigura si o folosire usoara. Acest trimmer compact de la Bosch are o greutate de doar 550 grame, putand fi usor de manevrat si folosit pentru diferitele activitati din gradina sau curtea dumneavoastra. Pachetul include o foarfeca pentru iarba cu care puteti taia iarba din zonele greu accesibile sau de langa trotuare si alei si o foarfeca pentru arbusti si gard viu. Foarfeca pentru iarba are o lama cu o latime de 8 centimetri in timp ce foarfeca pentru arbusti are o lungime de 12 centimetri, ambele fiind din otel inoxidabil.

Bosch ISIO 3 functioneaza cu un acumulator Litiu-Ion cu o capacitate de 1.5 Ah care se incarca complet in 3.5 ore. Duarata de functionare a trimerului este de 50 de minute, iar indicatorul cu LED in 4 trepte va va instiinta cat timp il mai puteti folosi. Acest trimmmer nu are un nivel al zgomotului foarte ridicat, inregistrand valori de pana la 70 dB pentru tunderea arbustilor mai desi. De asemenea, nivelul de vibratii produs are o valoare redusa, astfel incat nu va va crea discomfort.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Trimmerul ISIO 3 de la Bosch are un maner moale care asigura o prindere sigura si un comfort in folosire indiferent ca tundeti arbusti sau garduri vii de diferite dimensiuni. Sistemul SDS face ca schimbarea intre cele doua foarfece sa se facausor, asigurand o prindere sigura si evitand eventualele accidente. De asemenea, sistemul Anti-Blocking asigura o functionare fara intreruperi a foarfecelor, evitand blocarea chiar chiar si in smocurile de iarba. In pachet, veti gasi pe langa cele doua foarfece si o pereche de manusi pentru gradina de la faimoasa creatoare din Marea Britanie, Laura Ashley.

In concluzie, Bosch ISIO 3 este un trimmer pentru gradina foarte versatil, eficint si usor de utilizat. Greutatea redusa, bateria care ofera un timp de lucru de 50 de minute, sistemele care asigura folosirea fara intreruperi si calitatea foarfecelor fac din acest trimmer un “must have” pentru doamnele care doresc o gradina perfecta.