Beko GN1416231XPN, Side by Side, 472 litri, Clasa F, NeoFrost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko GN1416231XPN - 472 litri, Clasa F, 39 dB, Neo Frost Dual Cooling
Side by side Beko GN1416231XPN

Product Name: Beko GN1416231XPN

Product Description: Beko GN1416231XPN este un side by side cu volum de 472 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Combina are un nivel al zgomotului de 39 dB si dispune de un sistem de racire Neo Frost.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.3

Sumar

Beko GN1416231XPN este un side by side cu 4 usi care are un design elegant si un volum generos. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul companiei turcesti Beko.

Pros

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ nivel redus al zgomotului;

+ spatii interioare bine compartimentate;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantii extinse oferite de producator;

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este destul de mare;

Combinele frigorifice side by side sunt aparatele frigorifice cu volumul cel mai generos, atat in ceea ce priveste spatiul frigorific cat si cel de congelare. Un volum generos inseamna si dimensiuni mai mari, aceste aparate electrocasnice fiind potrivite pentru bucatariile mari sau pentru cele deschise spre living sau hol. Cele mai noi combine frigorifice side by side au atat un design elegant, cat si specificatii tehnice foarte bune, care permit pastrarea alimentelor in conditii optime o perioada mai lunga de timp. Beko GN1416231XPN este o astfel de combina frigorifica side by side iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

Side by side Beko GN1416231XPN

Beko GN1416231XPN – side by side cu volum generos

Beko GN1416231XPN este un side by side cu 4 usi, care are finisaje din inox. Manerele verticale contribuie la eleganta designului si permit deschiderea facila atat a usilor de sus cat si a celor de jos. Acest model are un volum de 572 litri (376 litri spatiul frigorific si 196 litri congelatorul) fiind potrivit pentru familiile formate din mai multe persoane, care gatesc des acasa. Dimensiunile acestui side by side sunt de 90.8 x 75 x 182 cm, rafturile superioare fiind accesibile chiar si pentru persoanele mai mici de statura. Alte side by side-uri cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung RS68A8520S9/EF, Beko GNE480E30ZXPN, Beko GNO4031GS sau Candy CHSBSV 5172X.

Compresor ProSmart Inverter

Beko GN1416231XPN are un compresor ProSmart Inverter, care este atat durabil cat si silentios. Fiabilitatea foarte buna este confirmata de garantia extinsa de 10 ani oferita de Beko. Nivelul zgomotului are o valoare de 39 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu volum similar. Eficienta energetica este incadrata in clasa F (pe o scara de la A la G), consumul energetic anual de 414 kWh avand un cost lunar de cel mult 28 de lei. Sistemul de racire foloseste tehnologia Neo Frost Dual Cooling, racirea interioara realizandu-se prin curenti independenti de aer pentru fiecare compartiment. In acest mod se asigura conditii optime de umiditate si se evita schimbul de mirosuri intre compartimente. 

Organizare moderna a spatiilor interioare

Spatiul frigorific dispune de un compartiment cu temperatura constanta de 0 grade Celsius in partea inferioara, in care veti putea pastra carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Deasupra acestui compartiment se afla doua sertare pentru fructe si legume, care beneficiaza de functia Active Fresh Blue Light (lumina albastra mentine efectul de fotosinteza si prelungeste durata de pastrare a fructelor si legumelor cu 30%). In partea superioara exista doua rafturi largi din sticla securizata, pe care se pot depozita si alimentele sau vasele mai grele. Pe usile frigiderului exista cate trei rafturi, unde veti putea sa depozitati, borcane, cutii sau sticle mai mici. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizibilitate buna chiar si pentru rafturile din partea inferioara.

Congelatorul este impartit in doua spatii, in partea stanga existand trei compartimente, iar in dreapta un compartiment si un raft din sticla. Capacitatea de congelare de 9.2 Kg in 24 de ore este destul de redusa, la fel ca si autonomia in cazul unei defectiuni care este de 10 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GN1416231XPN

Display digital extern

Panoul de control extern are un display digital cu doua zone si selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor si activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida sau mod vacanta, prin care se reduce consumul energetic atunci cand nu sunteti acasa. Daca veti achizitiona acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de o extragarantie de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ nivel redus al zgomotului;

+ spatii interioare bine compartimentate;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantii extinse oferite de producator;

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este destul de mare;

Concluzii

In concluzie, Beko GN1416231XPN este un side by side cu 4 usi care are un design elegant si un volum generos. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul companiei turcesti Beko.