Side by side Beko GNO4331XPN pareri si review

Beko GNO4331XPN - 433 litri, Clasa A++, 43 dB, NeoFrost
Side by side Beko GNO4331XPN

Product Name: Beko GNO4331XPN

Product Description: Beko GNO4331XPN este un side by side cu design modern, volum net de 433 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un nivel al zgomotului de 43 dB si dispune de un sistem de iluminare cu led si de un sistem de racire No Frost.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologi
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Beko GNO4331XPN este un side by side cu design modern si spatii generoase bine compartimentate. Eficienta energetica buna, display-ul digital extern si tehnologia Neo Frost Dual Cooling  sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui side by side 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil

+ spatii generoase bine compartimentate

+ eficienta energetica A++

+ tehnologie Neo Frost Dual Cooling

+ functii de racire si congelare rapida

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conexiunii Wi-Fi

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice side by side ofere spatii generoase atat pentru pastrarea alimentelor proaspete cat si a celor congelate. Aceste aparate frigorifice au designuri cu finisaje elegante si display-ul digitale externe care permit monitorizarea facila a temperaturilor interioare. Cele mai noi modele de combine side by side au o compartimentare eficienta a spatiilor interioare si utilizeaza diferite tehnologii pentru reducerea consumului energetic si prelungirea duratei de pastrare a alimentelor. O astfel de combine frigorifica side by side de generatie noua este si modelul comercializat sub brandul Beko a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Side by side Beko GNO4331XPN

Side by side elegant

Combine frigorifica side by side Beko GNO4331XPN are un design minimalist, cu linii drepte si finisaje din inox. Manerele verticale metalice contribuie la designul modern al combinei si permit deschiderea facila a celor doua usi. Acest model are un volum net total de 433 litri din care 291 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 142 litri celui de congelare, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, combina are o latime de 90 cm, o adancime de 59 cm si o inaltime de 177 cm, instalarea putandu-se face intr-o bucatarie mai spatioasa sau intr-una deschisa spre hol sau livingroom. 

Compresor economic 

Beko GNO4331XPN are un compresor cu un consum energetic anual de 302 kWh incadrat in clasa A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 15 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel rezonabil al zgomotului de 43 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele cu volum similar. Acest model utilizeaza un sistem de racire No Frost care impiedica formarea ghetii in spatiul de congelare si elimina necesitatea dezghetarii manuale periodice. 

Spatii interioare generoase

Spatiul frigorific dispune de doua compartimente in partea inferioara unde veti putea pastra in conditii optime o cantitate mare de fructe si legume. Deasupra acestor compartimente exista 3 rafturi Safety Glass care permit depozitarea unor recipiente sau alimente mai grele. Pentru sticle, cutii si borcane aveti la dispozitie alte 3 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Ventilatorul situat in frigider asigura distributia optima a aerul rece in intreg spatiul interior iar sistemul de iluminare cu led situat in plafon asigura o vizibilitate buna chiar si pentru compartimentele din partea inferioara. 

Spatiul de congelare are o compartimentare similara cu frigiderul, in partea inferioara existand 2 compartimente inchise pentru pastrarea carnii, pestelui si a legumelor iar in partea superioara 3 rafturi din sticla securizata. Caserolele cu inghetata si cutiile mai mici vor putea fi pastrate si pe unul din cele 3 rafturi situate pe usa congelatorului. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GNO4331XPN

Panou digital extern

Panoul de control extern contine un display digital tactil care permite monitorizarea temperaturilor interioare si ajustarea acestora atunci cand este cazul. Tot prin intermediul panoului tactil veti putea sa activati functiile de racire si congelare rapida sau modul de vacanta care asigura prospetimea alimentelor cu un consum mai redus de energie. Aceasta combina utilizeaza tehnologia Neo Frost Dual Cooling prin care racirea celor doua spatii interioare se face prin intermediul unor curenti de aer ce actioneaza independent. In acest mod se asigura atat un nivel optim de umiditate cat si racirea rapida dupa deschiderea usilor. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil

+ spatii generoase bine compartimentate

+ eficienta energetica A++

+ tehnologie Neo Frost Dual Cooling

+ functii de racire si congelare rapida

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conexiunii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Beko GNO4331XPN este un side by side cu design modern si spatii generoase bine compartimentate. Eficienta energetica buna, display-ul digital extern si tehnologia Neo Frost Dual Cooling  sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui side by side