Side by Side Midea HC-689WENBEG pareri si review

? Midea HC-689WENBEG - 510 litri, clasa A+, 43 dB, iluminare cu led, display digital
Side by side Midea HC-689WENBEG

Product Name: Midea HC-689WENBEG

Product Description: ✅ Midea HC-689WENBEG este un ✅ side by side cu design bej elegant si volum net total de 510 litri. Acest model are o eficienta energetica incadrata in clasa A+, un nivel al zgomotului de 43 dB si un panou de control extern cu display digital tactil.

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Midea HC-689WENBEG este un side by side cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Display-ul digital tactil, sistemul de iluminare cu led si functiile suplimentare sunt alte avantaje ale acestui side by side din portofoliul Midea. 

Pros

+ design elegant 

+ display digital extern

+ spatii cu o compartimentare moderna

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii optionale utile

Cons

– consum energetic destul de ridicat

– lipsa unei tehnologii moderne

Frigiderele side by side sunt cele mai voluminoase aparate frigorifice care ofera spatii generoase atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Un volum interior mare vine insa si cu un consum energetic pe masura, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt organizarea spatiilor interioare, nivelul zgomotului, sistemul zgomotului sau tehnologiile utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un side by side cu design modern care este produs de compania chineza Midea. 

Side by side Midea HC-689WENBEG

Side by side elegant

Frigiderul side by side Midea HC-689WENBEG are un design minimalist, cele doua usi fiind placate cu sticla bej. Manerele verticale sunt integrate in usi care se deschid la un unghi larg, facilitand accesul la alimentele depozitate. Volumul net total de 510 litri este impartit astfel: 335 litri spatiului frigorific si 175 litri celui de congelare, acest aparat frigorific fiind potrivit pentru familiile care au mai mult de 4 persoane. Acest model are dimensiuni de 89.5 x 69 x 179 cm, putand sa fie instalate intr-o bucatarie mai mare sau intr-un open space. 

Eficienta energetica A+

Midea HC-689WENBEG are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+, cei 424 kWh avand un cost lunar estimativ de 43 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 43 dB, o valoare rezonabila daca tinem cont de volumul generos al acestui model. Side by side-ul utilizeaza un sistem de racire Total No Frost care asigura un nivel optim de umiditate in interior, nepermitand formarea ghetii si eliminand necesitatea decongelarii periodice. 

Spatii interioare bine compartimentate

Spatiul frigorific este organizat prin intermediul a doua compartimente pentru fructe si legume in partea inferioara si a trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticlele, cutiile sau borcanele mai mici. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel optim de vizibilitate, lumina rece contribuind la durata mare de pastrare a alimentelor in frigider. 

Congelatorul are o organizare similara cu frigiderul, in compartimentele inferioare putand fi depozitate carnea, pestele si legumele pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri iar inghetata si alte deserturi pe rafturile superioare sau pe cele de pe usa. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 10 Kg iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 16 ore.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HC-689WENBEG

Display digital extern

Panoul de control extern contine un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile pentru modificare temperaturilor din cele doua spatii sau activarea unor functii suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida sau blocarea accesului copiilor la meniu. In plus, exista si un mod vacanta care prin activare reduce consumul energetic in perioadele cand nu sunteti acasa. 

Puncte tari

+ design elegant 

+ display digital extern

+ spatii cu o compartimentare moderna

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii optionale utile

Puncte slabe

– consum energetic destul de ridicat

– lipsa unei tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, Midea HC-689WENBEG este un side by side cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Display-ul digital tactil, sistemul de iluminare cu led si functiile suplimentare sunt alte avantaje ale acestui side by side din portofoliul Midea.