Side by Side Midea HC-689WENWG review

Midea HC-689WENWG
  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Summary

Midea HC-689WENWG este un side by side cu spatii interioare generoase si un design modern cu finisaje lucioase. Display-ul digital, sistemul de iluminare cu LED si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Midea.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice side by side sunt aparatele frigorifice care ofera cele mai mari spatii de depozitare atat in ceea ce priveste congelarea cat si refrigerarea. Aceste aparate au designuri elegante care le permit integrarea facila in bucatarii cu amenajari contemporane, moderne sau minimaliste. Chiar daca majoritatea combinelor frigorifice side by side au preturi mari, veti gasi si modele comercializate sub brandurile Midea, Heinner sau Haier care au costuri de achizitie mai accesibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combine frigorifica side by side care este produsa de compania chineza Midea. 

Side by side Midea HC-689WENWG

Side by side cu design elegant

Midea HC-689WENWG este un side by side cu design elegant cu linii drepte si usi placate cu sticla lucioasa disponibila in 2 variante de culori: alb si negru. La designul modern contribuie atat manerele verticale integrate in cele doua usi cat si display-ul digital exterior situat in partea superioara. Acest model are dimensiuni de 89.5 x 69 x 179 cm si un volum net total de 510 litri din care 335 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 175 litri celui de congelare. 

Compresor cu eficienta energetica A+

Midea HC-689WENWG are un compresor de generatie noua cu un consum anual de 424 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 23 lei. Desi are un volum foarte generos, nivelul zgomotului de functionare este de doar 43 dB astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria formeaza un spatiu comun cu holul sau livingul. 

Spatiu generos de refrigerare

Spatiul de refrigerare este situat in partea dreapta si este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi si 2 sertare. Rafturile sunt din sticla securizata si permit depozitarea unor cantitati mari de alimente, putandu-se ajusta pe inaltime sau scoate pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Cele doua compartimente au inchidere etansa si mentin un nivel constant de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 5 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati atat sticle si recipiente mai mari cat si cutii sau borcane mai mici.

Congelator bine organizat

Congelatorul are o organizare similara cu frigiderul, existand de asemenea 3 rafturi si 2 sertare unde veti putea depozita alimentele separat pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Pe usa congelatorului exista 4 rafturi unde veti putea pastra cutiile sau caserolele cu deserturi dar si un Ice Bar System care produce cuburi de ghiata pentru diferite bauturi racoritoare.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HC-689WENWG

Display digital exterior

Panoul de control are un display digital monocolor cu touch care afiseaza temperatura din cele doua spatii insa permite si activarea unor functii suplimentare precum racire sau congelare rapida sau Mod de vacanta. Sistemul de iluminare Eco LED este utilizat atat in frigider cat si in congelator, oferind un nivel bun de vizibilitate chiar pentru compartimentele din partea inferioara. In plus, sistemul Total No Frost nu va permite formarea ghietii in congelator, nefiind necesara astfel dezghetarea acestuia.

Puncte tari

+ design elegant din sticla lucioasa

+ display digital

+ frigider bine organizat

+ congelator spatios

+ sistem de iluminare cu LED

+ nivel redus al zgomotului

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– eficienta energetica destul de slaba

Concluzii

In concluzie, Midea HC-689WENWG este un side by side cu spatii interioare generoase si un design modern cu finisaje lucioase. Display-ul digital, sistemul de iluminare cu LED si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Midea.