Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017, Statie de Calcat, 2400 W, 5 bar – Pareri si Review

▷ Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017 Statie de Calcat ⭐ Review si Pareri
Statie de calcat Morphy Richards 332017

Product Name: Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017

Product Description: Morphy Richards 332017 Statie de Calcat este o statie de calcat cu putere de 2400 W si presiune de 5 bar. Statia dispune de un rezervor cu volum de 1.7 litri si de functia IntelliTemp.

Brand: Morphy Richards

 • Manevrabilitate
  (4.6)
 • Putere si presiune
  (4.5)
 • Functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017 este o statie de calcat cu presiune buna si rezervor generos de apa. Functia IntelliTemp, talpa ceramica a fierului si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de compania britanica Morphy Richards.

Pros

+ rezervor detasabil;

+ presiune de 6 bar;

+ jet de abur puternic;

+ functie IntelliTemp;

+ fier cu talpa ceramica;

+ raport bun calitate/pret;

Cons

– dimensiunile sunt destul de mari;

– lipsa functiei antipicurare;

– nu dispune de colector de calcar;

Masinile de spalat rufe moderne dispun de tehnologii si functii pentru reducerea formarii cutelor. Cu toate acestea, camasile, bluzele, pantalonii si tricourile trebuie calcate pentru a avea un aspect impecabil. Daca doriti sa reduceti timpul alocat inlaturarii cutelor de pe haine, cea mai bune solutie este utilizarea unei statii de calcat. Aceste aparate dispun de o presiune ridicata, de un rezervor de apa cu volum generos si de un fier cu greutate redusa. Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017 este o statie de calcat cu un raport bun intre calitate si pret, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Morphy Richards 332017

Morphy Richards 332017 – design, rezervor si dimensiuni

Statia de calcat Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017 are o baza ovala din plastic alb-albastru. Rezervorul de apa cu volum de 1.7 litri este detasabil, putand fi manevrat usor gratie manerului din partea frontala. Statia are un sistem de prindere a fierului de baza care asigura transportul in siguranta. Furtunul de abur are o lungime de 1.6 metri iar cablul de alimentare de 1.8 metri, ambele putand fi depozitate in jurul bazei. 

Statia are dimensiuni de 45 x 27 x 36 cm si o greutate de 6.5 Kg, comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare. Alte statii de calcat cu preturi accesibile pe care le-am analizat recent sunt: Philips PerfectCare GC6833/30 (2400 W, 5.5 bar) sau Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 (2600 W, 6 bar).

Putere, presiune si jet de abur

Statie Morphy Richards 332017

Morphy Richards 332017 are o putere de 2400 W, care permite boilerului sa genereze un abur cu o presiune maxima de 5 bar. Debitul de abur continuu este de 120 g/min iar pentru cutele mai adanci, exista un jet de abur de 300 g/min. Panoul de control situat in partea din spate si permite selectarea programelor disponibile: Eco sau Turbo. Tot aici exista si un indicator luminos care va instiinteaza cand trebuie sa utilizati decalcifierea automata.

Fier de calcat, functii si garantie

Morphy Richards 332017

Fierul de calcat are o talpa din aluminiu acoperita de o suprafata ceramica, care aluneca usor si este rezistenta la zgarieturi. Fierul dispune de un disc rotativ care permite setarea temperaturii de calcare in 2 trepte: IntelliTemp sau Max (pentru hainele din in). Cea mai importanta functie a acestui model este IntelliTemp care permite calcarea oricarui tip de tesatura fara ajustarea temperaturii. Alte functii utile sunt oprirea automata in cazul neutilizarii statiei o anumita perioada de timp sau calcarea pe verticala. Aceasta statie de calcat beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ rezervor detasabil;

+ presiune de 6 bar;

+ jet de abur puternic;

+ functie IntelliTemp;

+ fier cu talpa ceramica;

+ raport bun calitate/pret;

Puncte slabe

– dimensiunile sunt destul de mari;

– lipsa functiei antipicurare;

– nu dispune de colector de calcar;

Concluzii

Concluzionand, Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017 este o statie de calcat cu presiune buna si rezervor generos de apa. Functia IntelliTemp, talpa ceramica a fierului si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de compania britanica Morphy Richards. 

button-3

Manual de utilizare Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332017