LG 70NANO753PR, Televizor Smart, 4K, 178 cm, Magic Remote – Pareri si Review

ᐅ Review: LG 70NANO753PR - 4K, 178 cm, Magic Remote - Pareri
Televizor 4K LG 70NANO753PR

Product Name: LG 70NANO753PR

Product Description: LG 70NANO753PR este un smart TV cu diagonala de 178 cm si display cu rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul utilizeaza numeroase tehnologii de imbunatatire a imaginii si are un sistem de sunet cu doua difuzoare de 20 W.

Brand: LG

 • Design
  (4.7)
 • Imagine si sunet
  (4.7)
 • Tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

LG 70NANO753PR este un televizor 4K cu design minimalist care ofera imagini realiste, de calitate superioara. Telecomanda Magic Remote, tehnologiile moderne si sistemul de operare intuitiv sunt alte avantaje ale acestui televizor 4K din portofoliul companiei sud-coreene LG.

Pros

+ design elegant;

+ telecomanda magic remote;

+ sistem de operare intuitiv;

+ imagini de calitate;

+ tehnologii moderne;

+ sunet bun.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– formatul DTS nu este suportat.

Avansul tehnologic din ultimii ani a facut ca televizoarele 4K cu diagonala mare sa aiba un pret mai accesibil. Totusi, pentru a va asigura ca alegeti un televizor performant va trebui sa luati in considerare atat producator,ul cat si tehnologiile dsiponibile. Aceste tehnologii pot asigura redarea unei imagini de calitate, dar si imbunatati interactiunea cu acesta. LG 70NANO753PR este un astfel de televizor 4K care utilizeaza numeroase tehnologii moderne, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Televizor 4K LG 70NANO753PR

LG 70NANO753PR – televizor NanoCell din gama 2021

Televizorul LG 70NANO753PR este un televizor din gama 2021 care are un design minimalist, cu rama ingusta de culoare gri inchis. Cele doua suporturi arcuite contribuie la designul elegant al televizorului, insa permit si amplasarea acestuia pe o comoda mai ingusta. In cazul in care doriti montarea televizorului pe un perete, va trebui sa achizitionati un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. 

Acest model are o diagonala de 178 cm si dimensiuni cu stand de 35 x 96.8 x 157.3 cm, fiind potrivit pentru camerele mari, in care distanta dintre privitor si ecrand este de 4-5 metri. Alte televizoare care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Samsung 43TU7092, LG 50UN70003LA sau Philips 50PUS7855/12.

Rezolutie 4K Ultra HD

LG 70NANO753PR are o rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care impreuna cu tehnologia Culori Pure, aisigura redarea unei imagini clare, gratie celor aproximativ 8 milioane de pixeli. Tehnologia Nano optimizeaza culorile iar HDR10 Pro regleaza luminozitatea, asigurand culori mai vii si mai vibrante. Procesorul Quad Core 4K elimina zgomotul video si asigura upscaling pentru imaginile la o rezolutie mai mica. Din pacate, unghiul de vizualizare nu este foarte larg. Sistemul audio cu 2 difuzoare de 20 W si tehnologiile Dolby completeaza experienta buna de vizualizare. Daca doriti, veti putea conecta televizorul la un sistem surround care dispune de conectivitate Bluetooth.

LG 70NANO753PR

Comanda vocala

Sistemul de operare webOS se incarca rapid si ofera acces facila la meniuri si aplicatiile preinstalate precum YouTube, Netflix sau HBO GO. Pe partea de conectivitatea aveti la dispozitie 3 porturi HDMI si 3 porturi USB dar si un card CI+ pentu inlocuirea mediaboxului. Televizorul poate fi utilizat si pentru gaming, modul Game Optimizer regland automat setarile imaginii, pentru a imbunatati experienta de joc. Telecomanda Magict Remote este practica si asigura accesul facil la meniuri si aplicatii. Controlarea televizorului se poate face si cu ajutorul comenzilor vocale, gratie tehnologiei LG ThinQ AI. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ telecomanda magic remote;

+ sistem de operare intuitiv;

+ imagini de calitate;

+ tehnologii moderne;

+ sunet bun.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– formatul DTS nu este suportat.

Concluzii

In concluzie, LG 70NANO753PR este un televizor 4K cu design minimalist care ofera imagini realiste, de calitate superioara. Telecomanda Magic Remote, tehnologiile moderne si sistemul de operare intuitiv sunt alte avantaje ale acestui televizor 4K din portofoliul companiei sud-coreene LG. 

Tags: