Televizor 4K UHD Samsung UE43TU7072 review

๐Ÿฅ‡ Samsung UE43TU7072 - Smart, 4K Ultra HD, sistem de operare Tizen, Clasa A
  • Design
  • Imaginie si sunet
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

Samsung UE43TU7072 este un smart TV de generatie noua cu design minimalist si calitate superioara a imaginii. Functiile smart, gama variata de conectori si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui televizor produs de Samsung.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Avansul tehnologic rapid face ca cele mai noi modele de televizoare sa ofere imagini de calitate superioara gratie tehnologiilor moderne dezvoltate de producatori. Cele mai performante modele pot fi utilizate atat ca monitoare cat si pentru navigarea pe internet sau conectarea la platformele de streaming. In plus, designul minimalist permite integrarea televizoarelor in dormitoare sau livinguri cu amenajare moderna. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor de generatie noua cu specificatii tehnice foarte bune care este produs de compania sud-coreeana Samsung. 

Televizor Samsung UE43TU7072

Televizor elegant din gama 2020

Samsung UE43TU7072 este un televizor cu design elegant cu o rama foarte ingusta de culoare neagra. Suporturile arcuite contribuie la designul modern al televizorului dar permit si ascunderea cablului de alimentare si a celui TV. Televizorul poate fi montat si pe un perete utilizand un suport compatibil cu standardul VESA 400 x 300 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 963 x 558.4 x 59.2 mm si un display cu diagonala de 109 cm. 

Rezolutie 4K Ultra HD

Display-ul televizorului are o rezolutie 4K Ultra HD si ofera imagini care impresioneaza prin claritate si gama variata de culori. La calitatea superioara a imaginilor contribuie si procesorul Crystal 4K care optimizeaza contrastul si controleaza functia HD Ready. In plus, optiunea Game Enhancer reduce lag-ul pentru o experienta mai buna de gaming. Cele doua difuzoare cu putere de 20 W asigura un sunet clar, insa pentru a va bucura de efectele sonore din filme veti avea nevoie de un soundbar. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Samsung UE43TU7072

Optiuni variate de conectivitate

Sistemul de operare Tizen asigura un transfer cursiv intre aplicatii si meniuri, permitand navigarea facila pe internet sau conectarea la platformele de streaming preinstalate YouTube, Netflix sau HBO GO. Pe langa conectivitatea Wi-Fi si cea Bluetooth aveti la dispozitie si 1 port USB, 2 porturi HDMI si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul furnizorului de cablu. Din pacate, telecomanda cu format vechi nu permite un acces foarte facil la functiile smart insa are butoane speciale pentru Netflix sau Amazon Prime. Consumul energetic al televizorului este incadrat in clasa de eficienta A, cei 96 kWh avand un cost lunar de aproximatv 5 lei. 

Puncte tari

+ design modern

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ sunet de calitate

+ sistem de operare Tizen

+ optiuni variate de conectivitate

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– telecomanda de generatie veche

Concluzii

In concluzie, Samsung UE43TU7072 este un smart TV de generatie noua cu design minimalist si calitate superioara a imaginii. Functiile smart, gama variata de conectori si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui televizor produs de Samsung. 

Tags: