Televizor LED LG 24MT49DT review

  • Imagine
  • Sunet
  • Pret
4.6

Daca vrei sa iti achizitionezi un nou televizor, sunt cateva lucruri care te vor interesa, pentru multi oameni, cel mai important lucru fiind pretul. De aceea, daca vrei sa iti cumperi un TV mai ieftin, nu inseamna ca nu vei gasi nimic interesant sau modern pe piata aparatelor electrocasnice, pentru ca producatorii s-au gandit si la persoanele cu un buget redus, deci, exista sansa de a gasi ceea ce cauti la un pret mic, aparatul fiind si modern.

Televizor LED LG 24MT49DT

De ce sa cumperi un televizor LG

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Pentru persoanele care vor atat calitatea, cat si un pret mic, o varianta foarte buna este sa iti cumperi un aparat realizat de LG, precum acest televizor LED LG 24MT49DT. Acesta este produs de LG, deci, este o companie foarte cunoscuta in domeniu si vei stii ca este un produs de calitate. Ca urmare, ai parte atat de garantia calitatii, cat si accesibilitatea pretului.

Acest televizor LED LG 24MT49DT are dimensiuni de 556.0 x 54.7 x 345.2 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 556.0 x 130.5 x 376.5 de milimetri (W x H x D) cu stand, greutatea sa fiind de doar 3.3 kilograme. Puterea consumata de acest aparat este de numai 28 W, televizorul fiind compatibil VESA 75 x 75 astfel ca il veti putea monta usor si pe perete. Ca accesorii, el include o telecomanda, un manual de utilizare si un cablu de alimentare.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

LG 24MT49DT

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

Chiar daca acest televizor LED LG 24MT49DT nu este un Smart TV, acesta poate sa joace rolul de monitor foarte usor, fiind si un TV care foloseste tehnologia de LED. Produsul face parte din gama 2017. Sistemul audio este stereo si iesirea sunetului se face cu 2 x 5 W RMS.

Diagonala ecranului este de 60 de centimetri, cu un display de tip plat, rezolutia fiind HD. Contastul dinamic este de 5000000:1, cu o luminozitate de 250 cd/m2, un aspect de imagine de 16:9 si un contrast nativ de 1000:1. Rezolutia ecranului este foarte buna, de 1366 x 768 de pixeli, prezentandu-ti imaginea la un nivel de calitate cu care nu ai fost obisnuit pana acum. Unghiul de vizibilitate de care dispune modelul de televizor LED LG 24MT49DT este de 178 / 178 de grade, deci, poti sa urmaresti actiunea de pe micul ecran chiar si daca nu te afli pozitionat in fata aparatului.

Tunerul digital este de tip DVB – T / C, prezentand si optiunea de intrare pentru antena. Fiind un model actual si de calitate, acest televizor LED LG 24MT49DT dispune de un player multimedia integrat. Referitor la conectori, aparatul are conexiuni de tip Slot CI+, dispunand si de o intrare USB, un minijack pentru casti si un port HDMI.

Printre caracteristicile speciale de care dispune acest televizor LED LG 24MT49DT se numara Key Lock, Smart Energy Saving, Motion Eye Care si Teletext, pe langa multe altele. Ca urmare, daca esti in cautarea calitatii la un pret mic, nu trebuie sa mai cauti mai departe de acest televizor LED LG 24MT49DT care este ideal pentru orice dormitor, birou sau bucatarie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *