Televizor LED Orion 32OR17RDL review

  • Imagine
    (4)
  • Sunet
    (3.5)
  • Pret
    (5)
4.2

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Pretul televizorelor LED a scazut mult in ultima perioada, astfel incat tot mai multa lume doreste schimbarea televizoarelor vechi care au un consum ridicat si performante reduse. Daca pentru camera dumneavostra sau living veti cauta un televizor smart de dimensiuni mari cu conectivitate wi-fi si redare Ultra HD, 3D sau 4K pentru bucatarie sau camera copiilor veti dori un televizor entry-level, mai mic si mai ieftin. Producatorul maghiar Orion s-a specializat in producerea acestui tip de televizoare mai ieftine dar cu o calitate buna a imaginiisi sunetului.

Televizor-LED-Orion-32OR17RDL

Design modern

Televizor LED Orion 32OR17RDL este un model lansat in 2017 si are unul dintre cele mai mici preturi dintre modelele existente pe piata. Avand un design subtire de culoare neagra modelul PIF24-DLED beneficiaza de tehnologia LED care asigura un consum redus de energie si un timp indelungat de functionare. Avand o diagonala de 81 cm (32 inch), dimensiuni de 734 x 20 x 486 mm cu stand si o greutate de 6.1 kilograme, acest televizor este perfect pentru o camera de dimensiuni mai mici. Orion 32OR17RDL are un consum de energie estimat de producator la 31 W, comparabil cu alte modele low-end cu aceleasi dimensiuni.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Imagine de calitate

Rezolutia full HD de 1366 x 768 pixeli, nivelul de luminozitate de 300 cd/m², contrastul nativ de 5000: 1 , timpul de raspuns de 6.5 ms si unghiul de vizibilitate foarte bun de 178 grade, vor asigura o calitate rezonabila a imaginii, tinand cont ca este un televizor ieftin. Calitatea sunetului stereo redat prin cele doua boxe de 6W lasa destul de mult de dorit si ar putea fi imbunatatit prin folosirea unui sitem audio separat.

Meniu intuitiv

Meniul este usor de utilizat si permite memorarea a 99 de posturi in modul analog si a 1000 de posturi digitale, avand de asemenea si un ghid pentru programele care urmeaza sa fie difuzate. In ceea ce priveste conectivitatea, 32OR17RDL beneficiaza de un slot pentru card CI+ daca nu doriti sa folosirea unui mediabox, dar si de un port HDMI si un port USB 2.0. Player-ul multimedia permite vizionarea de pe stick sau de pe laptopul dumneavoastra a filmelor sau emisiunilor in formatele MKV, Mpeg sau DivX dar veti putea asculta si muzica sau veti putea vedea pozele din ultima vacanta. O functie importanta a acestui televizor este ca poate fi folosit si ca un monitor, fara sa mai aveti nevoie de un sistem separat de boxe.

Puncte tari

+ imagine de calitate 

+ design modern

+ media player integrat

+ conectivitate buna

+ pret foarte accesibil

Puncte slabe

– sunetul nu este de cea mai buna calitate

Concluzii

In concluzie, LED Orion 32OR17RDL este un televizor ieftin, cu un raport calitate pret foarte buna. Designul, calitatea destul de buna a imaginii, rezolutia full HD, conectivitatea USB si HDMI dar mai ales pretul foarte mic ar trebui sa fie argumentele pentru cumpararea acestui televizor.